Csurig van a Balaton

Csurig van a Balaton

Megteltek a  vízelvezető árkok Balatonfenyvesen kedden. A magyar tenger 15 centiméterrel magasabb, mint a szabályozási szint.

Egyre több problémát okoz a sok eső a Kis-Balaton térségében, ahol a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság már harmadfokú belvízvédelmi készültséget rendelt el.

A Balaton is újra megtelt vízzel a sok csapadék miatt, a tó medre gyakorlatilag csurig van, hétfőn reggel az Országos Vízjelző Szolgálat 124 centiméteres átlagos vízszintet mért – számolt be az Időkép.

Február 25-én a Balaton vízállása 125 centiméter Balatonfenyvesen, ami 15 centiméterrel magasabb, mint a szabályozási szint.

Az MTI kombóképéből a felső a 2013. március 6-án 80 centiméteres, az alsó pedig a 2014. február 25-én 125 centiméteres vízállásnál készült.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk