IMPRESSZUM

Cégnév: Fővállalkozó Balla és Balla Kft.
Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Eperfa utca 4.
Email: iroda@ballaingatlan.hu
Cégjegyzékszám: 13-09-085494, Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH109161/2016.
Adószám: 12502138-2-13
Ingatlanközvetítői névjegyzék nyilvántartási szám: C-25/2010 Pest Megye

Tárhelyszolgáltató:
Cégnév: OLÉ Bt.
Székhely: 1121 Budapest, Lidérc u. 46
Cg.: 01-06-770315
Adószám: 22192431-2-43

Minden jog fenntartva.


JOGI NYILATKOZAT

Fővállalkozó Balla és Balla Kft. a jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője. A weboldal tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

A www.ballaingatlan.huweboldalt Fővállalkozó Balla és Balla Kft. (a továbbiakban üzemeltető) működteti. A www.ballaingatlan.hu weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. A www.ballaingatlan.hu weboldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg oldalainkat!

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldalon megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja.
A www.ballaingatlan.hu mindig pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A www.ballaingatlan.hu nem garantálja a weboldalon megtalálható funkciók zavartalan és hibamentes működését.

1. Felhasználási feltételek
A szolgáltatást Fővállalkozó Balla és Balla Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat: (a) a weboldal látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá; (b) amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamatban választania kell egy jelszót; (c) a jelszó titokban tartásáért Ön felel; (d) Fővállalkozó Balla és Balla Kft. haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról; és (e) az Ön szerződéskötési képessége nem korlátozott.

2. Felhasználói magatartás
Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja mások zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.

3. Jogosulatlan, nem megengedett felhasználói tevékenységek
A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat: (a) www.ballaingatlan.hu weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése; (b) a www.ballaingatlan.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking); (c) más tagokról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve a felhasználóneveket és/vagy e-mail címeket); (d) a www.ballaingatlan.hu-ról megszerzett anyagok publikálása; és (e) olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik,hogy azokat a www.ballaingatlan.hu támogatja vagy hagyta jóvá.

4. Kapcsolódó honlapok
Az üzemeltető weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

5. Adatvédelem
Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

Az üzemeltető csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg. A felhasználó személyes adatainak kezelése a regisztráció törlésével szűnik meg.

A felhasználó a regisztrációjának törlését a következő elérhetőségeken kérheti: iroda@ballaingatlan.hu

6. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Vissza a főoldalra

Eladná ingatlanát?

Ingatlan hírek

 • Egyre kijjebb, egyre kisebb lakásokba költözünk?

  Egyre kijjebb, egyre kisebb lakásokba költözünk?

  2018. 03. 18. 10:58

  Úgy tűnik, hogy az emberek ingatlanvásárlás során egyre inkább keresik “az olcsót”, reakcióként az elmúlt évek ingatlanár-emelkedésére. A KSH szerint ez az oka a kistelepülések megélénkülő forgalmának is. De mit tapasztalnak most Budapesten az ingatlanközvetítő szakemberek? Mi jelent kiutat a vevőknek a magas árak elől?

 • Mindenki az olcsóbbat keresi - Csepel és Szigetszentmiklós ingatlanpiaca

  Mindenki az olcsóbbat keresi - Csepel és Szigetszentmiklós ingatlanpiaca

  2018. 03. 13. 11:04

  A múlt évhez képest az idei év első hónapjaiban sem rosszabb a forgalom a csepeli és szigetszentmiklósi ingatlanpiacon, ugyanakkor az az eladási árak stagnálásán is látszik, hogy nem is vált erőteljesebbé az érdeklődés.

 • A valóra vált álom: Tópark

  A valóra vált álom: Tópark

  2018. 03. 06. 07:19

  A TóPARK, nem csupán egy épület komplexum, hanem az ország első "Város a Városban" ingatlanfejlesztése. ahol rövidesen nem csak dolgozni, hanem élni és szórakozni is különleges élmény lesz.

További ingatlan hírek


Típus
Megye / BudapestKerület
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is) - -ig
Méret (m²) - -ig


A teljes kínálatunk összesen 4'389 ingatlan.