IMPRESSZUM

Cégnév: Fővállalkozó Balla és Balla Kft.
Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Eperfa utca 4.
Email: iroda@ballaingatlan.hu
Cégjegyzékszám: 13-09-085494, Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH109161/2016.
Adószám: 12502138-2-13
Ingatlanközvetítői névjegyzék nyilvántartási szám: C-25/2010 Pest Megye

Tárhelyszolgáltató:
Cégnév: OLÉ Bt.
Székhely: 1121 Budapest, Lidérc u. 46
Cg.: 01-06-770315
Adószám: 22192431-2-43

Minden jog fenntartva.


JOGI NYILATKOZAT

Fővállalkozó Balla és Balla Kft. a jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője. A weboldal tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

A www.ballaingatlan.huweboldalt Fővállalkozó Balla és Balla Kft. (a továbbiakban üzemeltető) működteti. A www.ballaingatlan.hu weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. A www.ballaingatlan.hu weboldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg oldalainkat!

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldalon megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja.
A www.ballaingatlan.hu mindig pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A www.ballaingatlan.hu nem garantálja a weboldalon megtalálható funkciók zavartalan és hibamentes működését.

1. Felhasználási feltételek
A szolgáltatást Fővállalkozó Balla és Balla Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat: (a) a weboldal látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá; (b) amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamatban választania kell egy jelszót; (c) a jelszó titokban tartásáért Ön felel; (d) Fővállalkozó Balla és Balla Kft. haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról; és (e) az Ön szerződéskötési képessége nem korlátozott.

2. Felhasználói magatartás
Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja mások zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.

3. Jogosulatlan, nem megengedett felhasználói tevékenységek
A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat: (a) www.ballaingatlan.hu weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése; (b) a www.ballaingatlan.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking); (c) más tagokról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve a felhasználóneveket és/vagy e-mail címeket); (d) a www.ballaingatlan.hu-ról megszerzett anyagok publikálása; és (e) olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik,hogy azokat a www.ballaingatlan.hu támogatja vagy hagyta jóvá.

4. Kapcsolódó honlapok
Az üzemeltető weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

5. Adatvédelem
Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

Az üzemeltető csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg. A felhasználó személyes adatainak kezelése a regisztráció törlésével szűnik meg.

A felhasználó a regisztrációjának törlését a következő elérhetőségeken kérheti: iroda@ballaingatlan.hu

6. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Vissza a főoldalra

Eladná ingatlanát?

Ingatlan hírek

 • Mikorra fogynak el az újépítésű lakások?

  Mikorra fogynak el az újépítésű lakások?

  2017. 12. 12. 08:24

  Nem érdemes halogatniuk a döntést azoknak, akik új építésű ingatlan vásárlását tervezik az elkövetkező években. Kormányzati szándék ugyanis egyelőre nem látszik a kedvezményes lakásáfa megtartására. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak megemelkednek az árak, hanem 2020 után leállnak az átadások, miközben vészesen fogy a jelenleg elérhető újlakás-készlet.

 • A panelek továbbra is verhetetlenek - Észak-Pest ingatlanpiaca

  A panelek továbbra is verhetetlenek - Észak-Pest ingatlanpiaca

  2017. 12. 05. 10:35

  A panellakások piaca még most is komoly lendületet mutat a IV. és XV. kerületekben. Az árak felfelé kúsznak, 2-3 hét alatt elkelnek ezek a lakások, ha jól vannak árazva. Ugyanakkor a téglaépítésűeknél, családi házaknál más a helyzet.

 • Most már érdemes lehet felújítva eladni a lakásunkat?

  Most már érdemes lehet felújítva eladni a lakásunkat?

  2017. 11. 28. 08:32

  Míg egy részleges felújításnak semmi értelme egy eladó lakás esetében, a minőségi, sőt luxus-kivitelű, teljes körű felújítással jól is járhat egy eladó lakás tulajdonosa. Ilyenkor ugyanis az ingatlan hamar vevőre találhat, ráadásul az eladó akár piaci szempontból “túlzó” árat is kérhet érte.

További ingatlan hírek


Típus
Megye / BudapestKerület
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is) - -ig
Méret (m²) - -ig


A teljes kínálatunk összesen 4'782 ingatlan.