Kizárólagos megbízás

kizarolagos-megbizas.jpg A Balla Ingatlan a piacon elsőként ismerte fel, hogy az ingatlanközvetítői együttműködés célja nem az ingatlanközvetítői hálózatok közötti együttműködés erősítése, hanem az eladók által ránk bízott ingatlanok hatékony értékesítése.

A leghatékonyabb értékesítési megoldás a kizárólagos és a fél-kizárólagos megbízási szerződések melyek koordinált és eredményes értékesítést jelentenek a legkedvezőbb jutalék mellett!

Értékesítési stratégia

strategia.jpg Amennyiben a Balla Ingatlanra bízza ingatlana értékesítését, akkor szakértő kollégáink minden ingatlan esetében egyéni értékesítési stratégiát állítanak össze az ingatlanra.

Egy ingatlan értékesítési stratégiáját és legjobb hirdetési módját az ingaltan adottságai és a piaci környezet határozza meg, ezért ez ingatlanonként eltér(het). Az eljárás része az értékesítési irányár körültekintő meghatározása, az alkalmazott online és offline hirdetési módok kiválasztása, online hirdetések esetében a szükséges hirdetési kiemelések alkalmazása, közösségi média megjelenés menedzselése, illetve amennyiben az ingatlan értékesítése ezt indokolttá teszi, akkor bármely etikusan és legálisan működő ingatlanközvetítő, vagy ingatlanközvetítő vállalkozás bevonása az értékesítésbe.

Így a kizárólagos megbízás a Balla Ingatlannál valójában nem jelenti egyetlen piaci szereplő kizárását sem a folyamatból.

Miért jó ez Önnek?

miertjo.jpg

- kizárólagos szerződés esetén csupán 2,5%+ÁFA közvetítői díjért végezzük a szolgáltatásunkat

- a piac teljes lefedése, minden vevő elérése

- a vevőket egyetlen kolléga kezeli, aki bonyolítja az alkut és a megegyezést, ami sokkal hatékonyabb, mint ha több csatornán keresztül érkező ajánlatokat kellene fogadnia

- minden más közvetítővel kapcsolatos feladat és esetleg probléma kezelése a mi dolgunk

- az ingatlan hirdetése nem jelenik meg számtalanszor, több ingatlanközvetítő nevében az interneten, többször hanyagul szerkesztett tartalommal, bizalmatlanságot keltve a vevőkben

Ingatlanközvetítőknek

A jól árazott, likvid, kisebb értékű, keresett ingatlanok esetében nem indokolt más közvetítő bevonása az értékesítés folyamatába, viszont egy kevésbé keresett, nehezebben értékesíthető ingatlan esetében már szükséges lehet. Ezért a Balla Ingatlan együttműködést kínál az általa végzett ingatlanközvetítői tevékenység során minden etikusan és legálisan működő ingatlanközvetítővel, ha ez az ingatlan értékesítése szempontjából indokolt, és a partnerséget kereső ingatlanközvetítő megfelelő képesítéssel és hozzáállással rendelkezik a partnerkapcsolat során végzendő ingatlanközvetítői feladatok ellátásához. Az együttműködésnek köszönhetően biztosan elérhető lesz az összes potenciális vevő.

Az együttműködési lehetőséggel kapcsolatos ÁSZF és együttműködési nyilatkozat itt tölthető le:

Felhívjuk a figyelmét, hogy az együttműködés ebben a formában budapesti és Pest vármegyei irodáink esetében elérhető. Bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon irodavezetőinkhez!

Segítünk!

Bővebb információért kérjen visszahívást!

1,2 millió

látogató évente

Több mint

10.000

készpénzes vevő havonta

Akár

500 000Ft

megtakarítás

Miért velünk adja el ingatlanát ?

+ Gyorsan, jó áron adjuk el ingatlanát

+ Garantáltan kedvező feltételeket nyújtunk (sikerdíjunk csak 2,5%+ÁFA)

+ Felkészítjük és meghirdetjük otthonát a legfontosabb ingatlankereső portálokon

+ Levesszük az ügyintézés terhét a válláról

+ Korrekt hozzáállás - nálunk nincs apróbetű!

Miért velünk adja el ingatlanát?

El szeretné adni ingatlanát? Ez egy igazán komoly döntés, ami nem kevés teherrel jár.

  • Árat kell szabni az ingatlannak, amit rengeteg szempont befolyásol.
  • Minél jobb feltételek érdekében tisztában kell lennünk az aktuális piaci helyzettel.
  • Fel kell készítenünk ingatlanunkat a hirdetési fázisra, majd kezelnünk kell a bejövő megkereséseket.
  • Végül a kialkudott összeget zökkenőmentesen szeretnénk megkapni, ehhez azonban tisztába kell lennünk az ügyintézés pontos menetével.

Mi, a Balla Ingatlannál levesszük válláról az összes terhet!
Garantáljuk, hogy az ingatlaneladás jó élmény lesz nem csak Önnek, de vevőjének is!

1. Tisztába hozzuk értékével

Garantáltan tiszta képet kap az otthona piaci helyzetéről és értékéről.
Segítséget nyújtunk az irányár meghatározásában, és a lakásfelkészítés folyamatában – mindezt költségmentesen.

2. Több marad a zsebében

Nettó 2,5%-os sikerdíjért dolgozunk, melyet csak eladás esetén kell megfizetnie – így több jut új bútorokra, berendezésre.

A Balla Ingatlaniroda közvetítői díja mások 4-6%-os díjához viszonyítva egy 20 millió forintnál drágább ingatlan esetében legalább 500.000 forint megtakarítást jelent.

3. Rövid szerződés, gyors eladás

Rövid, egyszerű szerződést írunk alá - nincs apró betű.

4. Mindenhol megjelenik, ahol kell

ingatlan.com, Facebook hirdetések, jofogas.hu, otpotthon.hu, otthonterkep.hu, ingatlantajolo.hu, ingatlanbazar.hu, koltozzbe.hu, megveszlak.hu, ingatlannet.hu, ballaingatlan.hu, Balla ingatlanirodák kirakata stb. – ez csak a lista eleje azokról a helyekről, ahol megjelenítjük hirdetését. Mindezt intézzük Ön helyett.

5. Időt spórolunk

Nem rabolják az idejét komolytalan érdeklődők - előszűrjük, majd minden esetben előzetes időpont egyeztetés alapján kikísérjük a potenciális vevőket.
Személyes ingatlan tanácsadó segíti a tárgyalási folyamatot, a megegyezést és az ügyintézést.

6. Biztonság egyszerűen

Aggodalomra semmi ok! Minden érdeklődővel megtekintési nyilatkozatot töltünk ki, így nem kell attól félnie, hogy ellenőrizetlenül engedünk be valakit az otthonába.

7. Meghallgatjuk, megértjük, eladjuk

Barátságos, empatikus és professzionális munkatársak képviselik az érdekeit. „Egy jó kapcsolat mindig egy mosollyal kezdődik” - mi ezt valljuk.

8. Minden egy kézben

Kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.
A munkatársaink az adásvételi szerződésig segítik Önt minden kérdésben és feladatban.

9. Ingatlaneladás garanciával

A jó árazásnak és a mindenhol megjelenő hirdetésnek köszönhetően garantált, hogy a legmagasabb áron adjuk el az ingatlant.Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk