Állásajánlat

Kedves Álláskereső!

Balla Ákos vagyok, a Balla Ingatlan tulajdonosa és vezetője. Húsz éves voltam, amikor megalapítottam ezt a vállalkozást, ami mára az ingatlanközvetítői piac egyik jelentős szereplőjévé nőtte ki magát.
Hiszek abban, hogy az ingatlanközvetítői szakma egy kihívásokkal teli, szép hivatás, amelyre szükség van. Hiszek abban, hogy fontos a munkánk, mert emberek ezreinek segítünk, hogy otthonra találjanak.
Abban is hiszek, hogy a munkatársakat illik megbecsülni és értékelni, mert a cégnek adják azt, ami a legértékesebb: az idejüket. Szerintem úgy helyes, ha ezért tisztességesen megfizetjük őket, minőségi munkakörülményeket, fejlődési lehetőséget és baráti légkört biztosítva.
Büszke vagyok rá, hogy a cégem közel húsz éve működik sikeresen, több mint 50 irodával a fővárosban és vidéken és hogy visszatérő ügyfeleink száma mára eléri az 50%-ot, ami az ingatlanszakmán belül egyedülálló.
Garantálom, hogy a piacon a legkedvezőbb feltételeket és versenyképes jutalékot kínálunk munkatársainknak. A Balla Ingatlannál dolgozóknak korlátlan mobiltelefon használatot, folyamatos ingyenes belső képzéseket, kedvezményes vizsgadíjú, ingyenes OKJ-s képzést, mentori támogatást, piacvezető informatikai hátteret, barátságos irodákat és emberközpontú, korrekt vezetést biztosítunk.
Azoknak a munkatársaknak, akik eddig valamely lakástakarék-pénztárnál dolgoztak és ezért megvan a kellő szakmai hátterük, gyorsított képzést és rövidített betanulási időt kínálunk!
Amennyiben szívesen dolgozna a Balla Ingatlannál, kérem, küldje el bemutatkozó levelét és fényképes önéletrajzát ide: allas@ballaingatlan.hu
Bízom benne, hogy nemsokára Önt is munkatársamként köszönthetem!
Üdvözlettel:
Balla Ákos
ügyvezető