Állásajánlat

Munkatársakat keresünk

A 24. éve sikeresen működő, Budapesten és az agglomerációban meghatározó piaci szereplő, a Balla Ingatlan munkatársakat keres ingatlanközvetítő munkakörbe.

Cégünk a versenytársainál kedvezőbb feltételeket kínál munkatársainak, akik innovatív munkakörnyezetet, a legmodernebb informatikai megoldásokkal végzik a munkájukat.

Mit kínálunk?

  • 50%-os munkatársi jutalék,
  • minden hirdetési költséget a Balla Ingatlan fizet (ingatlan.com krediteket is),
  • ingyenes képzések,
  • mobiltelefont és korlátlan telefonhasználatot biztosítunk munkatársainknak.

A munkavégzés feltételei:

  • legalább középfokú végzettség,
  • felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek,
  • érdeklődés az ingatlanszakma iránt.

Önből sikeres ingatlanközvetítő válna? Érdekli az ingatlanszakma? Szeretne egy sikeres karriert, amiben az átlagosnál nagyobb szabadsággal és jövedelemmel rendelkezik? Vegyen részt egy felvételi beszélgetésen és utána egy irodai próbanapon a Balla Ingatlannál! Lehetőséget adunk Önnek, hogy bepillantást nyerjen egy szakmába és megtudhassa, hogyan válhat Önből is egy sikeres és elismert szakember.

Kedves Álláskereső!

573842__NAI3539_crop.jpg

Balla Ákos vagyok, a Balla Ingatlan tulajdonosa és vezetője. Húsz éves voltam, amikor 2000-ben megalapítottam ezt a vállalkozást, ami mára az ingatlanközvetítői piac egyik jelentős szereplőjévé nőtte ki magát.
Hiszek abban, hogy az ingatlanközvetítői szakma egy kihívásokkal teli, szép hivatás, amelyre szükség van. Hiszek abban, hogy fontos a munkánk, mert emberek ezreinek segítünk, hogy otthonra találjanak.
Abban is hiszek, hogy a munkatársakat illik megbecsülni és értékelni, mert a cégnek adják azt, ami a legértékesebb: az idejüket. Szerintem úgy helyes, ha ezért tisztességesen megfizetjük őket, minőségi munkakörülményeket, fejlődési lehetőséget és baráti légkört biztosítva.
Büszke vagyok rá, hogy a cégem több mint húsz éve működik sikeresen, közel 50 irodával a fővárosban és vidéken, és hogy visszatérő ügyfeleink aránya mára eléri az 50%-ot, ami az ingatlanszakmán belül egyedülálló.
Garantálom, hogy a piacon a legkedvezőbb feltételeket és versenyképes jutalékot kínálunk munkatársainknak. A Balla Ingatlannál dolgozóknak korlátlan mobiltelefon használatot, folyamatos ingyenes belső képzéseket, kedvezményes ingyenes OKJ-s képzést, mentori támogatást, piacvezető informatikai hátteret, barátságos irodákat és emberközpontú, korrekt vezetést biztosítunk.
Amennyiben szívesen dolgozna a Balla Ingatlannál, kérem, küldje el bemutatkozó levelét és fényképes önéletrajzát ide: allas@ballaingatlan.hu
Bízom benne, hogy nemsokára Önt is munkatársamként köszönthetem!
Üdvözlettel:
Balla Ákos
ügyvezető

Jelentkezem az állásra