Állásajánlat

Munkatársakat keresünk

A 19. éve sikeresen működő, Budapesten, az agglomerációban, és több vidéki városban összesen már több mint 50 ingatlanirodával rendelkező Balla Ingatlan munkatársakat keres ingatlanközvetítő munkakörbe.

Cégünk a versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételeket és magasabb jutalékot kínál, nincs "asztalpénz" vagy rendszer használati díj, a munkatársaknak saját használatú mobiltelefont biztosítunk, a hirdetési költségeket a cégünk fizeti, az összes belső képzésünk magas színvonalú és ingyenes, munkatársaink számára ingyenes OKJ-s képzést biztosítunk.

A részletekről a fenti menüpontok alatt talál részletes tájékoztatást.

Kedves Álláskereső!

573842__NAI3539_crop.jpg

Balla Ákos vagyok, a Balla Ingatlan tulajdonosa és vezetője. Húsz éves voltam, amikor megalapítottam ezt a vállalkozást, ami mára az ingatlanközvetítői piac egyik jelentős szereplőjévé nőtte ki magát.
Hiszek abban, hogy az ingatlanközvetítői szakma egy kihívásokkal teli, szép hivatás, amelyre szükség van. Hiszek abban, hogy fontos a munkánk, mert emberek ezreinek segítünk, hogy otthonra találjanak.
Abban is hiszek, hogy a munkatársakat illik megbecsülni és értékelni, mert a cégnek adják azt, ami a legértékesebb: az idejüket. Szerintem úgy helyes, ha ezért tisztességesen megfizetjük őket, minőségi munkakörülményeket, fejlődési lehetőséget és baráti légkört biztosítva.
Büszke vagyok rá, hogy a cégem közel húsz éve működik sikeresen, több mint 50 irodával a fővárosban és vidéken és hogy visszatérő ügyfeleink száma mára eléri az 50%-ot, ami az ingatlanszakmán belül egyedülálló.
Garantálom, hogy a piacon a legkedvezőbb feltételeket és versenyképes jutalékot kínálunk munkatársainknak. A Balla Ingatlannál dolgozóknak korlátlan mobiltelefon használatot, folyamatos ingyenes belső képzéseket, kedvezményes vizsgadíjú, ingyenes OKJ-s képzést, mentori támogatást, piacvezető informatikai hátteret, barátságos irodákat és emberközpontú, korrekt vezetést biztosítunk.
Azoknak a munkatársaknak, akik eddig valamely lakástakarék-pénztárnál dolgoztak és ezért megvan a kellő szakmai hátterük, gyorsított képzést és rövidített betanulási időt kínálunk!
Amennyiben szívesen dolgozna a Balla Ingatlannál, kérem, küldje el bemutatkozó levelét és fényképes önéletrajzát ide: allas@ballaingatlan.hu
Bízom benne, hogy nemsokára Önt is munkatársamként köszönthetem!
Üdvözlettel:
Balla Ákos
ügyvezető

Nyílt nap a Balla Ingatlanirodánál

Vajon Önből sikeres ingatlanközvetítő válna?

Szeretne egy sikeres karriert, amiben az átlagnál nagyobb szabadsággal és jövedelemmel rendelkezik?

Vegyen részt a Balla Ingatlaniroda ingyenes szakmai bemutatóval kiegészült 4 órás képzésén!
Lehetőséget adunk Önnek, hogy bepillantást nyerjen egy szakmába, ízelítőt kapjon annak titkaiból, és megtudhassa, hogyan válhat Önből is egy sikeres és elismert szakember.

A tartalomból:

  • A hazai ingatlanpiac története, jelene, és a várható jövő
  • A Balla Ingatlan bemutatása
  • Az ingatlanközvetítői munka bemutatása, annak egyedi sajátosságai, jellemző
  • Az OKJ-s ingatlanközvetítői képzés fontossága
  • Hogyan készítsük fel az ingatlant a bemutatóra
  • Hogyan szerzünk Eladó ingatlanokat (azaz Megbízásokat)
  • Az árazás titkai, a sikeres értékesítés egyik alapja

A részvétel feltételei:

  • legalább középfokú végzettség,
  • felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek,
  • érdeklődés az ingatlanszakma iránt.

A képzés után a résztvevők érdeklődésük esetén lehetőséget kapnak egy felvételi beszélgetésre.

A képzés helyszíne: Budapest, II. kerület, a Balla Ingatlaniroda oktatási terme

A képzést tartja Balla Ákos, a Balla Ingatanirodák tulajdonos ügyvezetője és Balla Frigyes, a Balla Ingatlanirodák szakmai trénere

Jelentkezés

A nyílt napra az info@ballaingatlan.hu email címen lehet regisztrálni.

A regisztrációs email-ban kérjük adja meg nevét, telefonszámát és az email címét, továbbá hogy dolgozott-e korábban ingatlanközvetítőként!

Jelentkezek az állásra