Eladná ingatlanát?

Írjon nekünk!

Kérjük, adja meg az Ön és az eladó ingatlan adatait. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

15 érv a Balla Ingatlan mellett

134054__NAI3682.jpg

Egy ingatlan eladása komoly döntés, amelyet átgondoltam kell meghozni. Ezer szempont befolyásolhatja a végső árat a lokációtól az ingatlan állapotán keresztül az időzítésig. Az ingatlanközvetítők abban segítenek, hogy minél jobb feltételekkel tudja Ön eladni az ingatlanát és hogy biztosan meg is kapja a kialkudott összeget. Levesszük válláról az eladás összes terhét: felkészítjük ingatlanát a hirdetésre, meghirdetjük az ingatlant és megszervezzük a potenciális vevők látogatását, képviseljük az érdekeit, segítünk a szerződéskötésben és az eladás után sem engedjük el a kezét, kérdéseivel továbbra is fordulhat hozzánk.

Az ingatlanközvetítés egy szakma, minket azért fizetnek, hogy se az eladót, se a vevőt ne érjék kellemetlen meglepetések. A Balla Ingatlan a garancia arra, hogy az ingatlaneladás jó élmény, egy változás kellemes első lépcsőfoka legyen. Ezért térnek hozzánk vissza a vevők, ezért választanak minket akár eladnak, akár álmaik új otthonát keresik.

1. Helyben, reálisan

Lokálisan végezzük munkánkat, mely azt jelenti, hogy egy adott kerületben, vagy vidéki városban egy felkészült csapat végzi munkáját, ismeri a területet.

2. Tisztában az értékkel

Garantáltan tiszta képet tudunk adni az otthona piaci helyzetéről és értékéről.
A munkatársaink a lakás megtekintésekor segítséget nyújtanak az irányár meghatározásában (ingyenes ármeghatározás), és rendelkeznek a szükséges lakásfelkészítési tudással (home staging) az ingatlan leggyorsabb és legjobb áron történő értékesítéséhez, mely tevékenység ingyenes része a szolgáltatásunknak.

3. Több marad a zsebében

Nettó 2,5%-os sikerdíjért dolgozunk (a szolgáltatás bruttó díja 3,175%, amennyiben csak ránk bízza az értékesítést), melyet csak sikeres eladás esetén kell megfizetnie. A Balla Ingatlaniroda kedvező közvetítői díja mások 5-6%-os díjához viszonyítva egy 20 millió forintnál drágább ingatlannál legalább 500.000 forint megtakarítást jelent.

4. Rövid szerződés, gyors eladás

Szerződésünk rövid, egyszerű, könnyen átlátható, nincs apró betű.

5. Mindenhol ott vagyunk

Versenytársainknál szélesebb körben hirdetjük meg az ingatlanokat.
Kiemelt formában, a következő oldalakon hirdetjük az ingatlanokat: ingatlan.com, jofogas.hu, ingatlanbazar.hu, otthonterkep.hu, ingatlantajolo.hu, startapro.hu, ingatlannet.hu, hasznalt.ingatlan.hu, koltozzbe.hu, stb., mely hirdetések teljes internetes hirdetési lefedettséget biztosítanak. A hirdetéseinket megtalálják az évente több mint 1,3 millió egyedi látogatót számláló ballaingatlan.hu weboldalon. A cégünk hírlevele közel 300.000 regisztrált olvasóhoz jut el havonta. A Balla Ingatlan több mint 50 ingatlanirodája kiemelten forgalmas csomópontokban találhatóak, így a kirakatainkat havonta több százezer érdeklődő látja, továbbá havonta több mint 5 millió banner megjelenéssel hívjuk fel magunkra a vevők figyelmét ingatlan hirdetési portálokon, és Budapesti kerületi weboldalakon, facebook kampányokkal.

6. Időt spórolunk

A érdeklődőket előszűrjük, majd minden esetben előzetes időpont-egyeztetés alapján kikísérjük. Személyes ingatlan tanácsadó segíti a tárgyalási folyamatot, a megegyezést, és az ügyintézést. Nagy létszámú regisztrált ügyfélkörrel rendelkezünk, aminek köszönhetően ingatlana akár pár hét alatt is elkelhet.

7. Biztonság egyszerűen

Ügyfeleinkkel a személyes adatait tartalmazó megtekintési nyilatkozatot töltünk ki, így nem kell idegent ellenőrizetlenül az otthonába beengednie.

8. Meghallgatjuk, megértjük, eladjuk

Munkatársaink barátságosak, empatikusak. Egy jó kapcsolat mindig egy mosollyal kezdődik, mi is ezt valljuk.

9. Értjük a kérdést, tudjuk a választ

Nálunk a szakértővel beszél, nem a telefonközponttal.

10. Vállaljuk az arcunkat

Az Ön garanciája a cég tulajdonosa Balla Ákos, akinek a nevét az iroda viseli. Felkészült, személyes, hiteles.

11. Megbízható, hiteles

Cégünk több mint 18 éve jelen van a piacon, melyet visszatérő, elégedett ügyfeleinek köszönhet.

12. Több, mint közvetítő, Partner

Sikeres értékesítés után sem engedjük el a kezét, bármikor szívesen fordulhat hozzánk kérdésével. Az értékesítés során a "gyeplő" az Ön kezében van.

13. Minden egy kézben

Kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

14. Hálózat előnyeit kínáljuk

Egyedülálló módon, az egyik legnagyobb hálózattal rendelkező irodaként 25 budapesti és Budapest környéki ingatlanirodánkkal az összes fővárosi kerületben és az agglomeráció területén 100%-os piaci lefedettséget és teljes körű kiszolgálást biztosítunk ügyfeleinknek. Országosan több mint 50 ingatlanirodával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

15. Új építésű lakásokat kínálunk a legnagyobb választékban

A Balla Ingatlaniroda nem csak az ügyfelek elégedettségét nyerte el, hanem az ingatlanpiac professzionális szereplői, az ingatlanfejlesztők is a Balla Ingatlanirodának szavaztak bizalmat, melynek köszönhetően több mint 1.000 új otthont csak itt talál meg.

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk