Ingatlankezelés

Írjon nekünk!

Ingatlankezelés - kapcsolatfelvétel

Ingatlanja bérbeadásával szeretne passzív jövedelemre szert tenni?

Mi biztosítani tudjuk Önnek a kényelmes és gondtalan bérbeadást. Professzionális ingatlankezelő szolgáltatásunkkal drága szabadidőt és költséges utánajárást takarít meg. Velünk biztonságban tudhatja befektetését. Mindezt akár a bérleti díj 10%-áért!

Ha Ön befektetési céllal vásárolt ingatlant Budapesten...

ha máshol él, vagy nincs ideje az ingatlannal kapcsolatos napi ügyintézéssel foglalkozni... és persze akkor is, ha legfőbb elvárása az időre kifizetett lakbér, de másra bízná a bérbeadással járó terheket - mi a bérlők előszűrésétől a kintlévőségek kezeléséig gondoskodunk az Ön ingatlanja optimálisan jövedelmező kihasználásáról.

Operatív menedzsmentszolgáltatásunkkal kiküszöböli a bérbeadással járó fejfájásokat.

Így Önnek a bérbeadással járó százféle teendőből csupán egy jut. Elégedetten nyugtázni bankszámláján a megérdemelt bevételt.
Menedzsment cég

Bérbeadás

751553_Berbeadas.jpg

Ahhoz, hogy hirdetésén a legelőnyösebben jelenjen meg a lakás, professzionális fotókat és szöveges leírásokat készítünk, valamint javaslatokat teszünk Önnek az ingatlan lehető legvonzóbb bemutatására.

A teljes piac alapos ismeretében segítünk meghatározni az Ön számára legelőnyösebb árat, amivel biztosan talál bérlőt anélkül, hogy áron alul kellene értékesítenie az ingatlant.

A leglátogatottabb hazai és nemzetközi online tereken, portálokon hirdetjük meg az ingatlant, majd az Ön által engedélyezett időpontokban bemutatjuk a lakást az érdeklődőknek, továbbítjuk az ajánlataikat, előszűrjük az érdeklődőket, és előkészítjük a szerződést.

Szerződéskötés

948817_szerz.jpg

Könnyen áttekinthető, a felek számára kölcsönösen előnyös bérleti szerződést készítünk elő, amit szükség esetén ellátunk az idegen nyelvű hiteles fordítással is. Az esetleges nyelvi akadályok áthidalásával, a legapróbb részletekig menően tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, és bármilyen, a megszokottól eltérő helyzetre megtaláljuk az optimális megoldást.

Megszervezzük a szerződés kényelmes és elegáns körülmények között történő aláírását, a jogszabályok szerinti írásos meghatalmazás alapján akár bármelyik fél távollétében is.

Be- és kiköltözés

Jegyzőkönyvet írunk a lakás átadásáról-átvételéről, külföldi bérlő esetén angol vagy egyéb nyelvű hiteles fordításról is gondoskodunk. Nem csupán írásban, hanem fényképen is rögzítjük a lakás és a bútorok állapotát, amelyeket szintén leltározunk.

Ez a mindkét fél számára biztonságot nyújtó és a bizalmat támogató jegyzőkönyv a bérleti szerződés részét képezi, és kölcsönösen rendelkezésre álló tényalapként a jövőre nézve elejét veszi bármilyen esetlegesen felmerülő vitának.

Bérleti díj beszedése

118705_fiz.jpg

Megbízható bérlőt találni, akitől határidőre begyűjtheti a bérleti díjat: ez minden lakástulajdonos legfontosabb vágya és elvárása a bérbeadás kapcsán. Egyszerűen hangzik, és rendszerint az is, de az Ön biztonsága és kényelme érdekében a legjobb döntés az, ha ezzel szakmaszerűen rendszeresen foglalkozó, elegánsan és pontosan eljáró munkatársunk segítségét veszi igénybe.

Munkatársaink folyamatosan nyomon követik a befizetéseket, és probléma esetén azonnal megteszik a szükséges lépéseket a bérleti díj megfizetése érdekében.

Rezsi kifizetésének felügyelete

Önnek nem kell többé foglalkoznia a közös képviselettel és a közművekkel való kapcsolattartással, mert ezt az időigényes kommunikációs és adminisztrálási feladatot is átvesszük. Nem csupán pontosan kiszámoljuk a fizetendő összeget, hanem rendszeresen ellenőrizzük a havi egyenleget, továbbá maradéktalanul ellátjuk a rezsikezeléssel kapcsolatos feladatokat.

Ezáltal az ügyintézési szolgáltatásunkkal a bérleti viszony egyik legkényesebb területe, a rezsi kifizetése is megoldásra talál.

Bérlőkkel való kapcsolattartás

Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán és a zavartalan együttműködés érdekében fontos, hogy a bérlőjével való kommunikáció biztosítva legyen - anélkül, hogy bármelyik fél fölöslegesen zavarná a másikat.

Erre a leghatékonyabb megoldás egy közvetítő igénybevétele, aki nyomon követi a lakás állapotát, szemmel tartja a helyzetet, illetve megelőzi a félreértéseket és a kellemetlenségeket. Hadd legyen a bérlő elérése és a kérdések diplomatikus megbeszélése a mi feladatunk!

Karbantartás

A bérlő és a tulajdonos közös érdeke és legfőbb aggodalma egyaránt az, hogy az ingatlan folyamatos karbantartása biztosítva legyen. Az időben kihívott, hozzáértő szerelő növeli a bérlő elégedettségét, és segít annak hosszú távú megőrzésében.

A folyamatos karbantartás, amelynek esedékes munkálatairól minden esetben előre értesítjük a tulajdonost, elejét veszi a mindkét fél számára kellemetlen helyzeteknek, így többek között annak, hogy a főbérlő lelakott ingatlant lásson viszont a bérleti időszak leteltével.

Ezt a szolgáltatásunkat régóta foglalkoztatott, stabil partnereink segítségével biztosítjuk Önnek és bérlőjének, ezáltal is biztosítva az Önök lehető legkomplexebb kiszolgálását.

Felújítás

Közös célunk a költséghatékonyság. Ennek érdekében segítünk az ingatlant a bérbeadáshoz optimálisan és a legelőnyösebb pénzügyi feltételek mellett felújítani.

Több mint 1 évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően olyan lehetőségeket tudunk javasolni ehhez, amelyek egyaránt szavatolják a bérlő elégedettségét és a gyors megtérülést. Mi a titka? Megbízható partnereinkkel több éve működünk együtt, és ez nem csupán az előnyös árakat, hanem a minőségi kivitelezést is lehetővé teszi.

Ezt a szolgáltatást is erre szakosodott, hosszú távú partnereinkkel való közreműködéses alapon biztosítjuk, hogy ügyfeleink ellátásában semmilyen téren se legyenek lefedetlen területek.

Takarítás

Ahogy a bérleti szerződés lejárt, a lakás azonnal újra kihasználható, bérbe adható lesz, mert takarítási szolgáltatásokat végző, általunk közvetített partnereink újra a lehető legvonzóbb állapotba hozzák az ingatlant.

Amennyiben a bérlővel így egyeznek meg, és Ön a bérleti díjért cserébe eleget kíván tenni ennek az elvárásnak, akkor mi heti vagy havi, rendszeres takarítási szolgáltatást is előnyös feltételekkel tudunk közvetíteni Önnek stabil partnereinknek köszönhetően.

Jogi tanácsadás

Az ingatlan bérbeadása vagy eladása során teljes átláthatóságot és jogszerűséget biztosítunk ügyfeleink számára.

Jogász partnereink a többi szakterülettel együttműködve, értékesítőink és bérleti menedzsereink munkáját támogatva képviselik a felek érdekeit, az egyaránt előnyös, „nyertes-nyertes" típusú kölcsönösségi megoldások és minden lehetséges konfliktus elkerülése jegyében.

Közvetítésünk ez esetben is azt célozza, hogy az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában sehol ne legyenek „fehér foltok", és szolgáltatásunk a lehető legkomplexebb legyen.
ingatlan kezelé

Könyvelés

Nem csupán céges bérlők esetén, hanem más esetekben is felmerülhet a bérlő részéről az az igény, hogy a tulajdonos havonta számlát bocsásson ki a bérleti díjról.

Mi nem csupán ebben, hanem az összes adózási és könyvelési kérdésben segítünk Önöknek. Kiállítjuk a számlát a bérlőnek, és mindenben gondoskodunk a jogszabályok és a bérleti szerződés maradéktalan betartásáról.

Partnereink, akiknek szolgáltatásait közvetítjük Önnek, a könyvelés terén is biztosítani fogják a jogszabályoknak mindenben megfelelő bérleti viszonyt.

Biztosítás

Segítünk kiválasztani a lakásnak megfelelő biztosítást, hogy ön biztonságban tudhassa ingatlanát. A biztosítók ajánlatát összehasonlítva, megkötjük ön helyet a biztosítást, és minden évben felügyeljük a biztosítási díjak befizetését is.

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk