Vállalkozóként is sikeres a Hoffenheim magyar csatára

Vállalkozóként is sikeres a Hoffenheim magyar csatára

Betört az ingatlanpiacra a már eddig is több lábon álló magyar válogatott focista, Szalai Ádám.

A német Hoffenheimben évi 1,7 millió eurót (546 millió Ft) kereső csatár négy éve vásárolta meg a fémmegmunkálással foglalkozó OLS Kft.-t, amelynek 2008 óta ügyvezetője Szalai Csaba – aki minden bizonnyal a játékos ugyanerre a névre hallgató édesapja lehet. Az OLS, amely a közelmúltban létesített új üzemet a Nagytarcsai Ipari Parkban, 531 millió 763 ezer forint nettó árbevétellel zárta a 2017-es évet, a tavalyi esztendőről egyelőre nincs információ.

A sikeres vállalkozásoknak itt még nincs vége: Ádám testvéreivel – az NB III-ban focizó Vilmossal, valamint Bertalannal – is elindított egy közös céget, az ingatlanfelújítással és kiadással foglalkozó Szalai Brothers Kft.-t. – A focistáknak ez azért kiváló tevékenység, mert van hozzá forgatható tőkéjük és elegendő szabadidejük – fogalmazott a Borsnak Balla Ákos, a Balla Ingatlan tulajdonosa.

– A vállalkozás sikerességében az is közrejátszik, hogy egy ismert focista bizalmat kelt a érdeklődőben – mondta a szakértő.

Balla hozzátette, a 1,5-2 szobás lakások a legnépszerűbbek jelenleg, de az úgynevezett airbnb, azaz a rövid távú lakáskiadás piacára is sokan garzonokat újítanak fel, ami dizájnhotel-szobákkal versenyzik.

Mivel az ingatlanok felújításából és kiadásából származó jövedelem nagyságrendileg jóval elmarad Szalai másik két, százmilliós bevételétől, a focista vélhetően testvéreit szeretné segíteni a vállalkozással. Szerettük volna megkérdezni a részletekről Szalaiékat is, de megkeresésünkre nem kívántak nyilatkozni.

Mások is ingatlanoznak

Nagyon népszerű az ingatlanpiac a magyar focisták körében. Juhász Roland és Torghelle Sándor közösen üzletel lakásokkal, Kabát Péter is foglalkozik ingatlanok felújíttatásával, akárcsak Priskin Tamás, de korábban Dzsudzsák Balázs szintén fektetett be lakóparkba.

Forrás: BORSTovábbi ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ahol találkozhat velünk