Mit jelent Önnek a szigorítás ha most ingatlant elad vagy vásárol?

Mit jelent Önnek a szigorítás ha most ingatlant elad vagy vásárol?

Sokakban felmerül most ez a kérdés, mert van aki éppen most foglalózott le egy ingalant és most kell értékesítenie a saját lakását, vagy most vett át foglalót és ezért van lépéskényszerben, mások kinőtték a mostani otthonukat és szeretnék tavasszal lecserélni ezt, vagy egyéb nyomós ok lehet arra, hogy miért pont a korlátozások idején intézzük az ingatlanügyeinket.

Mit tehet most ha Ön eladna vagy vásárolna?
A vonatkozó rendelet nem tiltja, hogy az ingatlan adásvételek érdekében megtekintések történjenek, illetve hogy az eladók és a vevők az találkozzanak egymással, illetve az ingatlanközvetítőkkel.
A következő hetekben a szigorítások miatt kisebb érdeklődés várható a meghirdetett lakásokra, de várhatóan az érdeklődők közül csak a komolyak lesznek a piacon, és kevesebb lesz az úgynevezett "ingatlan túrista" és az "ötlet gyűjtögető".

Miben segíthet a Balla Ingatlan?
A Balla Ingatlan irodáiban a kormány által elrendelt védelmi intézkedések miatt március 22-ig ügyfélfogadást nem történik.
A munkatársaink telefonon állnak a rendelkezésére, a munkájukat részben home office használatával végzik, részben a védekzés szabályait betartva az ügyfélforgalom előtt zárt irodákban, illetve irodán kívüli helyszínen segítik a megtekintéseket, a megegyezést és a szerződéskötést.
A vonatkozó szogorítás munkatársaink munkavégzését nem gátolja, ezért kérjük forduljon munkatársunkhoz telefonon bizalommal bármikor!

Az ügyvédek és a földhivatal dolgozik?
A rendelet kivételként kezeli az ügyvédeket, ezért a szerződéskötéseknek nincs törvényi akadálya, az ügyvédi irodák nincsenek zárva.
A földhivatal és az egyéb hivatalok esetében lassúbb ügyintézésre számítunk.

Fontos!
Kérjük, hogy a következő hetekben tartózkodjon bármilyen személyes ügyintézéstől amennyiben vírusfertőzés gyanúja áll fenn, egészségügyileg veszélyeztetettnek számít, vagy amennyiben nem halasztható pár héttel az ügyintézés.
A személyes találkozók során kérjük a vírusvédelmi szabályok maradéktalan betartását, illetve hogy mások otthonaiba, ügyvédi irodába, vagy egyéb személyes egyeztetésre csak a legfontosabb döntéshozók és a feltétlenül szükséges személyek érkezzenek.
Amennyiben Ön a vírushelyzet miatt elhalasztja a vásárlást, de mégis információra van szüksége, kérjük kérjen telefonon vagy email-ban információt. Megtekintés helyett például fényképekkel tudjuk Önt tájékoztatni.

Kérdése van? Kérjük küldje el az info@ballaingatlan.hu email címre és segítünk, vagy hívja munkatársainkat! Munkatársaink telefonszámát ide kattintva tekintheti meg.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk