Minden budapesti vonalon lesz alacsonypadlós busz

Minden budapesti vonalon lesz alacsonypadlós busz

Szinte minden buszvonalon lesz alacsonypadlós jármű 2013 január elsejétől, miután az összes, korábban beszerzett használt, de alacsonypadlós busz forgalomba áll a BKV-nál - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A beszerzésnek köszönhetően annyi szóló és csuklós alacsonypadlós busz került a flottába, hogy néhány kiegészítő jellegű, csak csúcsidőben közlekedő, illetve midibuszokkal kiszolgált járat kivételével minden vonalon közlekedni fognak ilyen buszok. A fejlesztésnek köszönhetően a 63-as, a 118-as, a 140-es, a 143-as, a 157-es, a 186-os, a 191-es, és 243-as vonalon is lesznek akadálymentes buszok.

A 38 darab 7700-as Volvó a kelenföldi buszgarázsba került, ezeket a buszokat jellemzően a budai, illetve a pesti belvárosi területeken közlekedtetik. A Mercedes Citarókat az óbudai garázsban helyezték el, innen szolgálják ki az óbudai és újpesti vonalakat. A budai, illetve a pesti belvárosi területekről felszabaduló, szintén akadálymentes 412-es Ikarusok átkerülnek a pesti autóbusz telephelyekre, így ezek a járművek a pesti oldalon fogják bővíteni az alacsonypadlós szolgáltatást.

A jövő évi átszervezések jegyében megszüntetik a 2A villamost is.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk