Másodfokú hőségriasztást rendelnek el

Másodfokú hőségriasztást rendelnek el

Még több napon át tart a hőség, az éjszakák sem hoznak enyhülést.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint fokozódik a hőség. A hét második felében már egyre kevésbé hoznak felfrissülést az éjszakai órák, a minimumhőmérséklet is napról-napra emelkedik. Ezért kedd déltől péntek éjfélig másodfokú hőségriasztást rendel el az országos tisztifőorvos ? olvasható az ÁNTSZ sajtóközleményében.

A csúcshőmérséklet szombatig minden nap 30 fok körül vagy a felett alakul, többfelé a 35 fokot is meghaladhatja, sok helyen éjszaka sem csökken 20 fok alá a levegő hőmérséklete. Kedden jellemzően 24-27 fok közötti átlaghőmérséklet valószínű, de a nagyobb települések belvárosaiban akár 27 fok feletti középérték is előfordulhat.

Szerdától szombatig jellemzően 24-28 fok közötti napi átlaghőmérséklet várható, ezen belül a legmelegebb a déli és középső megyékben, illetve a nagyvárosok központjaiban valószínű, utóbbi helyeken 29 fok körüli középérték sem kizárt.

A friss előrejelzések szerint a kánikula érzékelhetően csak csütörtök-péntek körül mérséklődik.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk