Ma 20 éves a piac legidősebb ingatlanközvetítő hálózata, a Balla Ingatlan

Ma 20 éves a piac legidősebb ingatlanközvetítő hálózata, a Balla Ingatlan

Pontosan 20 éve kezdte meg működését akkor még egyszemélyes vállalkozásként a Balla Ingatlan, mely mára a budapesti ingatlanközvetítői piac három legnagyobb szereplőjének egyike lett közel 150 értékesítővel. A vállalkozás az elmúlt években kiemelkedő sikereket ért el az újépítésű ingatlanok fejlesztése során nyújtott tanácsadói és értékesítői tevékenységével.

Egy hálózat nagyságát irodaszám, munkatárszám, illetve ingatlanállomány alapján lehet transzparensen vizsgálni, de vannak ezen kívül is fontos mutatószámok, mint például a piaci átlagnál jelentősen alacsonyabb munkatársi fluktuáció, amire Balla Ákos cégvezető kifejezetten büszke, mert ez garantálja azt, hogy felkészült kollégákkal tudnak jó szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtani.

A Balla Ingatlan legerősebb piaci szegmense a külvárosi családi lakások, illetve családi házak, mely szegmens várhatóan minden más ingatlanpiaci szegmensnél jobban fog teljesíteni a következő években a befektetők visszavonulása és a külföldi vásárlók eltűnése miatt. Ezért a vállalkozás bár a koronavírus miatt szülinapi rendezvénnyel nem ünnepelte meg a működésének huszadik évfordulóját, mégis növekedésre tervez és bizakodva tekint az év hátralevő része elé is.


Segíthetünk Önnek is ingatlana értékesítésében? Kattintson!

Lakást keres? Találja meg álmai otthonát a kínálatunkban!További ingatlan hírek

Szeretne többet megtudni?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk