Lezárják fél Budapestet

Lezárják fél Budapestet

23 éve hagyta el Magyarországot az utolsó szovjet katona, ennek örömére egész nap rendezvények lesznek a fővárosban, ami forgalomkorlátozásokkal jár. Soroljuk, hogy merre ne menjen.

Fél 9 és fél 10 között lezárják a Vértanúk terét koszorúzás miatt.11 és 12 óra között forgalomkorlátozások várhatóak az Új Köztemető környékén, a Kozma utca-Sírkert úti körforgalomnál.Fél egytől bizonytalan ideig lezárják az Andrássy utat a Kodály körönd és az Oktogon közt, de a keresztirányú forgalmat és a tömegközlekedést átengedik.Délután 2 és 4 óra közt lezárják a Gundel Károly utat.Este 8 és 10 óra közt forgalomkorlátozások várhatóak az Apáczai Csere János utcában, valamint a pesti alsó rakpart Szabadság híd és Lánchíd közti részén.Délután 4 órától kedd hajnal 4 óra 15 percig lezárják a Dózsa György út Podmaniczky utca és Ajtósi Dürer sor közti részét, valamint az Andrássy utat a Hősök tere és a Kodály körönd közt.25 éve volt Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése, valamint csütörtökön lesz 23 éve, hogy az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarországot, erre emlékeznek.

A korlátozásokat napközben állami és protokollesemények indokolják, este pedig a Hősök terén ad ingyenkoncertet a Scorpions és az Omega zenekar. A könnyebb oda- és hazajutás érdekében sűrűbben járnak majd a metrók mind a négy vonalon.

A BKK azt javasolja, hogy a belvárosban inkább a metrót és villamost használja mindenki autó helyett, a városból kifelé pedig a pesti alsó rakpart, a Váci út és az M0-ás körgyűrű használatát ajánlják.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk