Környezettudatos praktikák a "téli" időszakra

Környezettudatos praktikák a "téli" időszakra

Igaz, jelenleg nem éppen téli az időjárás, de azért a naposabb évszakokhoz képest ilyenkor többször szorulunk a négy fal közé. Ökoanyu segítségével összegyűjtöttünk néhány egyszerű és nagyon praktikus ötletet, amelyekkel könnyebben átvészelhetjük ezt az időszakot.

Egy csepp tisztaság

A hideg időben fogékonyabbak vagyunk a betegségekre, fertőzésekre. Ilyenkor jól jöhet, ha magunknál tartunk egy üvegcse jó minőségű, tiszta teafaolajat. Ez az illóolaj ugyanis kitűnő fertőtlenítő. Tegyünk egyetlen cseppet a tenyerünkre, és dörzsöljük el – utazás után, evés előtt. Az illata kicsit szúrós, de ne rójuk fel neki, hiszen fontos szolgálatot teljesít.

Téli tea

Az alma héjából is készíthető finom tea. Két (lehetőleg bio-) alma héját forrázzuk le fél liter vízzel, majd 20 perc múlva szűrjük le. Nem lesz intenzív íze, de nagyon kellemes forró ital lesz belőle, amely kitűnő segítség gyomorproblémák esetén, ráadásul az elalvást is megkönnyíti.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk