Jótékonysági akció a Balla Ingatlaniroda támogatásával!

Jótékonysági akció a Balla Ingatlaniroda támogatásával!

A Családsegítő Karitatív Egyesület 2014.01.18-án, szombaton 8:00 – 14:00 között a szigetszentmiklósi Duna Üzletházban élelmiszergyűjtést tart.

A Mindenre van megoldás Családsegítő Karitatív Egyesület 2014.01.18-án, szombaton 8:00 – 14:00 között a szigetszentmiklósi Duna Üzletházban (a korábbi kenyérgyár helyén) élelmiszergyűjtést tart. Ennek keretében az oda érkező vásárlóktól, ha tehetik szívesen fogadunk 1-1 tartós élelmiszert (tej, cukor, olaj, konzerv, liszt, vagy bármilyen más élelmiszer), melyből a rászoruló családoknak szeretnénk csomagokat készíteni.
Továbbá a begyűjtés ideje alatt a parkolóban egyesületi autónknál lévő kollégák bármilyen feleslegessé vált adományt szívesen fogadnak. Ez lehet már nem használt játék, ruha, háztartási gép (még ha hibás is), vagy más jellegű adomány.
Bővebb információt a következő elérhetőségeken kaphatnak:
info@cske.hu  
hétköznap 8:30 – 16:30 között: 06/20-552-3423
A legutóbbi akció sikerét mutatja a fénykép.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk