Hozd ki a legtöbbet a kertből tavasszal!

Hozd ki a legtöbbet a kertből tavasszal!

Már csak néhány hónap, és beköszönt a tavasz. Alig várjuk, hogy reggelente kiülhessünk a kertbe egy kávé társaságában, vagy sütögethessünk egyet családunkkal, barátainkkal. Ilyenkor fontos, hogy kertünk a maximális kényelmet nyújtsa.

Érdemes már most elkezdenünk gondolkodni azon, hogy mit érdemes átalakítani, vagy beszerezni. Hoztunk egy kis segítséget ehhez!

700561_Kerti_parti_1.jpeg

Műrattan kerti bútorok

A kerti bútorok választásánál többféle szempontot kell figyelembe venni. Elsőként azt, hogy milyen anyagból készült, ugyanis ellenállónak kell lennie a csapadékkal, viharokkal szemben.

Az egyik legnépszerűbb alapanyag a műrattan. A műrattanból készült bútorok akár egész évben kint maradhatnak a szabadban. Könnyedén tisztíthatóak, nem fakulnak, nem törékenyek.

726188_Rattan.jpeg

Klasszikus teakfa bútorok

Ezen kívül közkedveltek még a teakfából készült változatok is, amelyek nagyfokú ellenállóképességgel bírnak. Egyetlen hátránya, hogy a teakfából készült bútorok nagyobb ápolást igényelnek. Évente 1-3 alkalommal érdemes őket olajjal kezelni, hogy hosszú ideig megőrizzék szépségüket
.
585952_Teakfa.jpeg

Textilén bútorok minimalista dizájnnal

A kerti bútorok szöveteihez általában textilént szoktak alkalmazni. Ez a speciális anyag kültéri használatra lett kifejlesztve, így jól bírja a napsütést, és könnyedén, gyorsan tisztítható.

761112_Textilen.jpeg

A széles bútorválasztéknak köszönhetően kényelmesen berendezkedhetünk a kertünkben. Az asztaloktól, székektől kezdve, a napozóágyakon keresztül, a kinti szekrényekig és napkanapékig bármit beszerezhetünk.

Kerti sátor

A kerti sátor igazán jó szolgálatot tesz a szeszélyes tavaszi időjárásban. Ha épp egy baráti összejövetelt tervezünk, akkor sem kell lemondanunk, ha gyülekeznek fejünk felett az esőfelhők. A kerti sátor, sörsátor hasznos, ha hétágra süt a nap, hiszen megvéd minket az erős napsugárzástól. A kerti sátrak tökéletes alternatívái a fából készült pavilonoknak, és nagy előnyük, hogy mobilak.
314739_Kerti_parti_2.jpg

Manapság rengeteg változat kapható, különböző vázakkal, szabályozható lábakkal, kicserélhető alkatrészekkel, vagy sátor oldalfal ponyvával kiegészítve. Az összeszerelés a kevésbé gyakorlottak számára is egyszerű. Tárolás során nem foglal sok helyet, így a kerti fészerben kényelmesen elfér a hűvösebb hónapok alatt. Könnyen áthelyezhető, kertünk bármely pontján felállíthatjuk, ahol csak szükségünk van rá. Kerti összejövetelek szervezésekor egy kincs, mivel egy kerti sátorral még az időjárás sem húzhatja keresztbe terveinket.

Dekorációs elemek

Ahhoz, hogy kertünk igazán otthonos legyen, nem árt néhány dekorációs elem. Szerencsére már nem csak kerti törpék közül válogathatunk, mindenféle stílusú tárgyat találhatunk, így mindenki megtalálhatja az elképzeléseihez leginkább passzoló darabokat.

A bútorokra beszerezhetünk néhány színes díszpárnát, amelyek közül már kaphatóak vízálló verziók is, így akkor sem történik baj, ha véletlenül kint felejtjük ezeket egy esős délutánon.

755599_Kerti_parti_3.jpeg

Egy szép tál, egy díszes váza, egy hangulatos kis lámpafűzér és már kész is az otthonos kert!

A cikk a Webkapu céges weboldal készítés közreműködésével készült.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk