Hazai cég a négy legnagyobb ingatlanközvetítő lánc között

Hazai cég a négy legnagyobb ingatlanközvetítő lánc között

A Balla Ingatlanirodák hálózata idén márciusban egy újabb, saját budapesti irodával bővült, valamint két vidéki – budaörsi és békéscsabai – partnerirodával is gyarapodott. Ennek köszönhetően a cég ingatlanirodáinak száma elérte a 19-et. Ezzel a hazai ingatlanközvetítői piac négy legnagyobb szereplője közé került a már 13 éve működő, magyar tulajdonú vállalkozás.

A Balla Ingatlanirodák ezen előkelő hely mellett abban is egyedi, hogy irodái közül 13 saját üzemeltetésű. Ez különbözteti meg elsősorban a céget a franchise-láncoktól. "A saját üzemeltetésű irodák garantálják az ügyfelek számára azt, hogy a franchise cégeknél gyakran tapasztalható profitorientáltság helyett nálunk valós ügyfélközpontúsággal és hosszú távra tervezéssel találkozik az ügyfél, és mindezt a versenytársaknál kedvezőbb díjakért, hiszen a közvetítői díjat nálunk nem terheli franchise-díj" - hívta fel a figyelmet Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák tulajdonos-ügyvezetője.

A cégvezető arról is beszámolt, hogy az idei évben a Balla Ingatlanirodáknál nagy hangsúlyt helyeztek a vidéki partneriroda-hálózat fejlesztésére. Ez az ismert hálózati rendszerektől teljes mértékben eltérő koncepció, és mely az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálásán és a keresztértékesítésen alapul, nem pedig a magas havidíjak begyűjtésén.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk