Hamarosan Bluetooth segítségével nyithatjuk ki ajtóinkat

Hamarosan Bluetooth segítségével nyithatjuk ki ajtóinkat

Lakásunk ajtaját esténként és amikor nem vagyunk otthon be szoktuk zárni, legalábbis hazánkban ez a szokás, ám amikor hazaérkezünk egy-egy vásárlás után, akkor bosszankodhatunk, hogy elő kell keresni a kulcsot és egy szabad kézzel kinyitni a zárat.

A több mint 60 éve alapított Kwikset új fejlesztése többek között pont ebben könnyítené meg az átlagemberek dolgát. Persze a technológiát más helyeken is lehetne alkalmazni, de nem vetekedhet például a szemvizsgálat alapján belépést engedélyező rendszerekkel.

Az újdonság egyébként a Kevo nevet kapta, külsőre pedig úgy néz ki, mint egy teljesen normál zár. Ebből adódóan természetesen rendes kulcs is jár a megoldáshoz, melyet akkor használhatunk ha kímélni akarjuk a rendszert, illetve a lemerülések ellen is biztonságot nyújt. A megoldás azonban messze nem erről szól, hanem a Bluetooth technológia kihasználásáról, melynek köszönhetően gond nélkül beengedhetjük magunkat. Természetesen csak előre hitelesített készülékeket érzékel a megoldás, mely különféle biztonsági rendszerekkel is fel van vértezve.

Érdekesség, hogy bármikor átküldhetjük virtuális kulcsunkat a családtagunknak, vagy barátainknak, így nem kell ránk várniuk, valamint fontos megemlíteni, hogy minden bemenetelről értesítést küld az eszköz. Az újdonság egyébként 219 dolláros (49 000 Ft) áron debütál.


(forrás: gamechannel.hu)



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk