Bírságra számíthat, akinél parlagfüvet látnak!

Bírságra számíthat, akinél parlagfüvet látnak!

A Városrendészeti és Környezetvédelmi Iroda felhívja a tulajdonosok és a földhasználók figyelmét, hogy ingatlanjukon időben végezzék el gyommentesítést, melynek határideje; július 1. Ha ezt követően parlagfűvel fertőzött területet találnak, kényszerkaszálást rendelhetnek el. A munkálatok költsége a tulajdonost terheli, a hatóság pedig bírságot szab ki.

Tavaly három nagy területű ingatlanon kellett a hivatalnak kényszerkaszálást elrendelnie gyomosság miatt. Ennek megelőzése érdekében az iroda az előző évekhez hasonlóan idén is közel száz, korábban már gyommentesítésre felszólított tulajdonosnak küld ki figyelemfelkeltő értesítést - olvasható az önkormányzat honlapján.

A Városrendészeti és Környezetvédelmi Iroda arra is felhívja a figyelmet, hogy nemcsak a telken belül, hanem az ingatlan és az autóút közötti szakaszt is rendben kell tartani. A Városrendészet munkatársai folyamatosan járják a kerület közterületeit, és regisztrálják a gyomos telkeket.

(forrás: hirkereso.hu)



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk