Az Érték és Minőség Nagydíjas elismerések meglepetése, avagy van remény a társasházak számára!

Az Érték és Minőség Nagydíjas elismerések meglepetése, avagy van remény a társasházak számára!

Szilber Szilvia társasházszakértő megkongatta a vészharangot a társasházak romló műszaki állapota miatt, melyre felkapta a fejét a szakma, és az ország. Tette ezt olyan formában, hogy a figyelem ráirányult és a félelmek felhője mögül kisütött a Nap mindazok számára, akik megfogadták, megfogadják iránymutatásait.

Ki ez a hölgy és mit is csinált pontosan?

Egy évtizede engedett a kibontakozni vágyó kísértésnek és piacra lépett egy olyan területen, amit a legtöbb ember igyekszik elkerülni. Olyan lelkesen és rendíthetetlenül vetette bele magát Budapest belváros társasházainak védelmébe, hogy küldetésére felfigyelt a szakma, sőt talán egy egész iparág.

Visszaállítani egy épület egykori méltó állapotát, értéket megóvva és értéket teremtve a jelennek és az utókornak, ezzel kiszámítható jövőt és nyugodt otthont biztosítani a társasházi lakástulajdonosoknak, ez az a küldetés, melyet Szilvia a zászlajára tűzött.

TV és rádió interjúkban, podcastokban, újságcikkekben igyekszik ráébreszteni az lakástulajdonosokat arra, hogy a lakás küszöbén túl is érdemes megőrizni, sőt fejleszteni a közös területeket, mert ezzel az egész lakóközösség és benne minden egyes tulajdonos lakásának értéke növekszik és ezáltal a nemzet is gazdagodik és (sz)épül!

A társasházi együttélés sokak számára kellemetlen helyzeteket, sok feszültséget és bosszankodást magában hordozó területet sikerült úgy átfordítania a lehetőségek megmutatásával, konkrét segédlet nyújtásával, hogy az olvasók számára újraértelmezte a társasházi együttélés lehetőségeit.

Évtizedes tudását és tapasztalatát a Lakásvásárlók Kézikönyve című tartalmas, értékes szórakoztató és edukáló könyv formájában publikálta, melyet további négy neves szakértőtársa Balla Ákos a Balla Ingatlan alapítója, Balogh László, Dr. Nagy Zoltán és Szarvas Norbert egészített ki a maga szakterületének bemutatásával. Ez a márciusban megjelent hiánypótló szakkönyv az első pillanattól kezdve felkeltette a szakma érdeklődését és egyre tágabb körben terjedt a magyar olvasók körében, itthon és külföldön egyaránt.

Szilvia folyamatosan szót emel amellett, hogy a közös képviselők és társasházkezelők igazi feladata és felelőssége -a napi rutin teendők mellett-, felhívni a tulajdonosok figyelmét arra, hogy muszáj gondozni, gondoskodni az ingatlanvagyonról, mert a gondoskodás, a jó gazda szemlélet megtérül. Csak a hozzáértő társasházkezelők és a tulajdonosok összefogása által előzhetőek meg az életveszélyes omlási helyzetek, az előre látható balesetek, és ezáltal kerülhető el, hogy az emberek lakhelyük életveszélyes állapota miatt az utcára kerüljenek.

A küldetés értő fülekre talált! A szigorú pályázati feltételeknek a Szilber Ingatlan Menedzsment módszertana eleget tett. Szilber Szilvia könyve, melyben szakmai tapasztalatait megosztja, pályafutása megérlelt gyümölcsét kínálja tálcán, értékesnek és minőséginek találtatott.

„Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve a magas színvonalú szolgáltatások nyújtásának. A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát, ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Címet." /emin.hu/

Szilber Szilvia Lakásvásárlók Kézikönyve című alkotása 2023-ban Érték és Minőség Nagydíjat nyert. Ez az elismerés a pályázat elbírálóinak ajánlása a közel 4 millió magyarországi lakástulajdonos számára, hogy fordítsanak több figyelmet a társasházi ingatlanuk állapotára és ebben a nemzetgazdasági szinten is jelentős témában hallgassanak a téma szakértőire.

A könyv tartalma teljesen új nézőpontokat ad azoknak is, akik már évtizedek óta élnek társasházban, kiemelve hogy a közösség és egy jó társasházi menedzsment együttműködése sikeresen tudja a társasházi lakások értékét milliókkal növelni. Továbbá elengedhetetlen útravaló azoknak, akik lakásvásárlást terveznek, mivel rámutat, arra, hogy a lakásvásárlók hogyan kerülhetik el a legnagyobb buktatókat.További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk