Adósmentés hitelcsapdába jutottaknak a Balla Ingatlanirodától

Adósmentés hitelcsapdába jutottaknak a Balla Ingatlanirodától

Azoknál az ingatlanoknál, ahol megközelíti, vagy már jellemzően meg is haladja az adósság az ingatlan forgalmi értékét, szakmai partnerünk segítségével nyújtunk megoldást a hitel újratárgyalásában úgy, hogy az ingatlan reális piaci értéken értékesítésre kerülhessen, a vételár feletti teljes adósság elengedtetését jelenti.

Amennyiben az ingatlant közműtartozás, vagy egyéb hitel terheli, úgy ezek összege az újratárgyalás tárgya.

Előnyök:
Eladónak:    Megszabadul az adósságtól, lehetőség szerint kezdő tőkével kezd új életet.
Vevőnek:     Ár alatt vásárol
Banknak:    A körülményekhez képest a legtöbb pénzt kapja meg a legrövidebb idő alatt.

Az alapszolgáltatás az Eladó számára ingyenes, és mivel az ügyek megoldása körülbelül 90%-os sikerességgel történik a finanszírozó bank hozzáállásától függően, ezért ha a hitelt még sem sikerül csökkenteni, az Eladó ezzel semmit sem veszíthet.
A Vevőnek a vételára végig ügyvédi letétben marad szabadon választott ügyvédnél, abban az esetben, ha az ügylet meghiúsul, a letét visszajár, ezért a Vevő sem veszíthet semmit.

Előzetes vizsgálatok után a megtalált vevő vételi szándéknyilatkozata és pénzügyi biztosítéka indítja el a banki ügymenetet, innentől számított 30-60 napon belül kerül a Vevő tulajdonába a per és tehermentes ingatlan, ezért a teljes ügyintézési idő a Vevő megtalálásának ideje + 30-60 nap. A vevő megtalálását - piaci áron - ilyen esetben kizárólagos megbízással vállalja a Balla Ingatlaniroda.

Mint eladó, a további részletekért kérjük keresse fel valamelyik területileg illetékes munkatársunkat (elérhetőségek a Kapcsolat menüpont alatt).



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk