A metró kulisszatitkai

A metró kulisszatitkai

Az M2-es és az M3-as metróvonal évente 30 ezer család áramfogyasztását használja fel. Az Energia Magazin munkatársának beszámolója, aki a külvilágtól elzárt, föld alatti termekben nézte meg a metró áramellátását.

Valahol a fejünk felett száguld el éppen az M3-as vonal, itt szállít a közelünkben ezreket az M2-es, de a „titkos termekbe" senki nem jöhet be. A metrómegállók föld alatti labirintusai hatalmas, gépekkel teli termeket rejtenek.

A vastag betonfalak miatt mi sem érzékelünk semmit a száguldó szerelvényekből, csak a szellőző berendezések és a villamosenergiát átalakító trafók zúgását halljuk a gépházban. Itt aztán tényleg nem lehet semmihez sem hozzáérni. A „Nagyfeszültség! Életveszély!" feliratok új értelmet nyernek, az átlagember számára felfoghatatlan mennyiségű áram cikázik körülöttünk mindenhol.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk