Balatonfüred

Balatonfüred

Költözzön a Balaton fővárosába!

805879_sumi.png

Ismerkedjen meg legújabb ingatlanfejlesztési projektünkke, melyre Balatonfüreden, a Balaton fővárosában kerül sor. A híres füredi öbölre néző, gyönyörű fekvésű telken nyolc kiválóan felszerelt lakás közül válogathat. A lakások különböző adottságokkal rendelkeznek, választhat a Garden besorolású,közvetlen kert-kapcsolatos otthonok közül, dönthet a Panorama jelölésű, az öböl Tihany felőli oldalára néző lakások mellett, vagy határozhat úgy, hogy a Panorama Superior típusú exkluzív ingatlanba költözik be, melynek saját, önálló feljáróval rendelkező tetőteraszáról a teljes látképben gyönyörködhet. Igényes vevőként dönthet úgy is, hogy egy teljes szintet szeretne magáénak tudni, melyet az Ön igényeire alakítunk. Bármelyiket választja azonban, biztosak vagyunk benne, hogy sok öröme lesz benne az évek során.

819176_DSCF6370.jpg

Hasonló projekt

212818_Ezustpart_710x110.jpg

Balatonfüred nevezetességeit nem kell bemutatni. Az öböl, a híres Tagore sétány, a vitorlás kikötő, a Lóczy barlang vagy a kalandvágyóknak az Annagora Aquapark ismerősen csengő nevek. Nevezetes eseményei, mint például a híres Anna-bál a hozzá kapcsolódó fesztivállal, vagy a Magyar Nagyhajós Országos Bajnokság méltán avatták a Balaton Fővárosává. Nyáron az egyik legkeresettebb turisztikai célpont Magyarországon, ugyanakkor kulturális programjai az év többi szakában is érdekessé teszik.

800964_Fountain_at_Tagore_promenade__2010_Balatonfured.jpg

Azok számára, akik befektetési céllal szeretnének ingatlant venni, fontos információ, hogy Balatonfüred rendkívül közkedvelt vásárlási célpont, az ingatlan árak az elmúlt időszakban folyamatosan emelkedtek.

Projektünk helyszíne a f915095_DSCF6346.jpgorgalmas 71-es főúttól kellő távolságban, nyugodt környezetben található a Horváth Mihály utcában (hrsz:966/21), ugyanakkor pár perc alatt elérhető innen a város valamennyi nevezetessége. A Balatonpart mindössze 10 perc séta, 5 perces távolságon belül (ugyanakkor nem kellemetlen közelségben) két áruház is található. Akik kulturális szórakozást keresnek, azoknak kifejezetten jó hír, hogy mindössze száz méterre fekszik a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, ahol fitness és wellness centrum, továbbá mozi és színházterem várja a sportolni vagy szórakozni vágyókat. Ahogy borítóképünkön is látható, házaink egy enyhe emelkedésű domboldalon állnak, köztük és a Balatonpart között csak egy szőlőkkel beültetett lejtő terül el, így a kilátást a tóra nem zavarja semmi.

A projekt keretében a telken két különálló kétszintes házat építünk fel, melyekben összesen nyolc önálló lakás alakítható ki. A lakások tervezett alaprajzát a következő oldalakon külön- külön bemutatjuk, de lényeges, hogy ha a vásárló időben (a projekt megvalósítási szakaszának elején) jelentkezik, akkor lehetősége van az alaprajzok megváltoztatását, személyre szabását kérni, amennyiben ez a ház külső megjelenését nem befolyásolja. Ugyancsak lehetőség van egy teljes szint megvételére a lakások egybenyitásával, és az alaprajz teljes átdolgozásával. A lakásokat olyan módon alakítjuk ki, hogy többféle felhasználásra is alkalmasak legyenek, így mind teljes értékű lakásként, mind nyaralóként, mind befektetési célból, bérbeadásra alkalmasak lesznek.

Kérdés / észrevétel a Balla Ingatlanirodának

  • Krausz Gábor
    irodavezető
  • +36 70 / 679 9323
  • g.krausz@ingatlansiofok.hu

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk