Ingatlanjogi tanácsadás, szerződéskötés

294933_paragraf.jpgA Balla Ingatlaniroda elsődleges célja az, hogy a szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek a sikeres közvetítést követően a kiválasztott ingatlan tulajdonjogát hibamentesen, gyorsan és a legnagyobb biztonságban szerezzék meg, és költséghatékonyan. Gyakori tapasztalatunk, hogy ügyfeleink nem rendelkeznek ügyvéd partnerrel, és alapvetően bizalmatlanok az ügyvédtársadalommal szemben. Sajnos félelmük nem alaptalan, az ingatlanjogász szakterület magas szintű képzettséget igényel, a modern kor ügyvédeinek nem csak az adásvétel szabályaival, hanem a hitelezés, az illeték, az adójog kérdéseivel is naprakészen kell kiszolgálniuk az ügyfeleket.

Irodánk rendelkezik olyan ügyvédi iroda partnerrel, ahol az általunk képviselt, már Ön által ismert ügyfélközpontú, magas szintű jogi szolgáltatás valósul meg, ráadásul elérhető áron.  Amennyiben a partner ügyvédi iroda szolgáltatásait választja, Közvetítőnk megszervezi  Önnek a szerződéskötés időpontját. Lehetőség van előzetes egyeztetésre és az adásvételi szerződés tervezetének már elektronikus csatornákon való egyeztetésére. Ön úgy szerződik, hogy már ismeri a szerződéstervezetet, és minden kérdésére akár előzetesen választ kaphat.

Tudjuk, hogy  Önnek fontos az, hogy reális áron, értékes szolgáltatást kapjon.
Együttműködő ügyvédi irodánk esetében az adásvételi szerződés elkészítésekor az ahhoz kapcsolódó minden okirat elkészítését és földhivatali benyújtását tartalmazza az ügyvédi munkadíj, vagyis az alábbiakat: az adásvételi szerződés elkészítését, ehhez kapcsolódóan az ügyvédi megbízási szerződést - ami alapján az ügyfél felkéri az eljáró ügyvédet a szerződés szerkesztésére és ellenjegyzésére - amennyiben több részletben történik a vételár megfizetése, akkor a bejegyzési engedély (más néven tulajdonjogról lemondó nyilatkozat) elkészítését, ha ez ügyvédi letétben marad, akkor külön ügyvédi letéti szerződés szerkesztését, valamint a Vevők részére a 13B400 nevű NAV adatlap kitöltését is, amely alapján Vevő részére az Illeték Hivatal kiszabja az illetéket. Ezeken felül a díjban benne van, hogy ha később bármilyen okból szerződés módosításra kerül sor, akkor a módosításnak már nincsen semmilyen extra díja. Természetesen, ha egy teljesen új szerződés elkészítése válik szükségessé a Felek akaratából, akkor ennek plusz költsége van, de ebben az esetben kedvezményes díjon készül az új szerződés. Lehetőség van előzetes konzultációra és tulajdoni lap előzetes megismerésére.

Természetesen a kirótt illeték felülvizsgálatában, esetleges részletfizetési kérelem elkészítésében is az Ön rendelkezésére áll az Ügyvédi Iroda partnerünk.
Ingatlanforgalmi szakjogász végzettségű szakemberrel rendelkező, és felkészült, ingatlan jogban jártas ügyvédi iroda partnerünknek köszönhetően ügyfeleink ügye a legjobb kezekbe kerül, ezért ajánljuk ügyfeleink számára, hogy az ismeretlen jogi megoldás helyett, a profi, már tőlünk megszokott ügyintézést válasszák!

Ráadásul lehetősége van arra is, hogy egyéb jogi problémáira, felmerülő kérdéseire megoldást találjon. Partner ügyvédi irodánknál az első konzultáció, amennyiben más, az ingatlan adásvételen kívüli jellegű problémával kapcsolatos, amennyiben az Ügyvédi Irodát bízza meg képviseletével, ingyenes.

940198_paragrafhaz.jpg

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk