Ingyenes értékmeghatározás

A Balla Ingatlan Budapesten és Pest megyében INGYENES értékmeghatározással segít.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

1,6 millió

látogató évente

Több mint

10.000

készpénzes vevő havonta

Akár

500 000Ft

megtakarítás

Fél attól hogy áron alul adja el az ingatlanát?

Komoly döntést kell meghoznunk amikor egy ingatlan eladása mellett döntünk, különösen nehéz feladat ilyenkor a helyes piaci ár meghatározása. Nehézség, hogy az ingatlan árát sokszor nem tudjuk tulajdonosként érzelmektől mentesen meghatározni, eszünkbe jutnak és befolyásolnak az emlékek.

Miközben tisztában vagyunk az ingatlan összes hibájával, jó és rossz tulajdonságával, mégis nehéz objektívnek lenni. Sokszor egymásnak ellentmondó híreket hallunk az ingatlanpiacról, mást mondanak a szomszédok, az ismerősök, mást ír az újság. Tapasztalta már ezt?

Az ingaltan értékesítésének sikere nagyban a helyes ár meghatározáson múlik, ezért ebben nem érdemes tévedni! Ha túl magas irányáron indítjuk el az értékesítést, akkor az érdeklődők jelentős részével nem lesz alkalmunk találkozni, aminek következtében végül várhatóan áron alul adjuk el az ingatlant. Ha pedig az optimális irányár alatt hirdetjük meg az ingatlant, akkor biztos a jelentős anyagi veszteség.
A Balla Ingaltan munkatársai Budapestes és Pest megyében ingyenes értékmegállítással segítenek Önnek abban, hogy a reális piaci értéken indíthassa el egy ingaltan értékesítését, tájékoztatják az aktuális piaci környezetről, a trendekről, a várható értékesítési időről és egyéb fontos körülményektől. Így elkerülheti, hogy a hibás árazás miatt akár több milliós veszteség érje az értékesítés során.

Mi mindenben tudunk még segíteni? A teljes értékesítési folyamat bármely részében a segítségére tudunk lenni.

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek