Budapest XVI. Kerület, Cinkota-újtelep

Az ingatlan már értékesítésre került, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület925 m²


Egyéb tulajdonságok: tehermentes


Egyéb: kétlakásos ház, ikerház építhető rá


Eladó Telek

XVI. Kerület, Cinkota-újtelep, 925 m²-es, telek

A XVI. kerület jól frekventált részén ideális közlekedésnél, Cinkota - Újtelepen, a Lucernás utca környékén, autóval a nagyobb bevásárlási lehetőségektől néhány percre, mégis teljesen csendes mellékutcában található a telek, egy régi, bontandó kb. 75nm-es házzal és egy tárolásra alkalmas kis melléképítménnyel. A telek 925 nm-es, kb. 17 méteres utcafronttal, normális szomszédokkal,
Az ingatlanra 2 lakásos ház, ikerház építhető, telek 25%-a beépíthető.

A víz, villany, gáz be van kötve, a csatorna a ház előtt.

Elhelyezkedés: 1164, Budapest, XVI. Kerület (Cinkota), Cinkota-újtelep

Környezet: XVI. kerületben, Cinkota - Újtelepen, csendes, kertvárosi, aszfaltos madárcsicsergős mellékutcában, kellemes szomszédos ingatlanok mellett található az ingatlan.

Közlekedés: A közlekedés kiváló, az Örs vezér térre a HÉV-vel max 15 perc alatt lehet beérni, a HÉV és a buszok megállói 3 perc sétára találhatóak a telektől. Az M0-ás autóval néhány perc alatt elérhető. A bevásárlási lehetőségek nagyon kedvezőek, a csömöri Auchan bevásárlóközpont, Decatlon autóval pár percre, és kisebb üzletek gyalog is pár perc alatt elérhetőek. Iskola, gimnázium néhány perc közelségre helyezkednek el.


  • Telekterület 925 m²
  • Utcafronti szélesség 17 m
  • Közművek víz, villany, gáz

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Hasonló ingatlanok kínálatunkból

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk