Budapest XI. Kerület, Hosszúrét csendes része

Eladó Telek

XI. Kerület, Hosszúrét csendes része, 1147 m²-es, telek

MEGVÉTELRE KÍNÁLOK HOSSZÚRÉTEN EGY 15 % BEÉPÍTHETŐ, NAGYON JÓ ADOTTSÁGÚ, 1147 M2-ES ÉPÍTÉSI, ÖSSZKÖZMŰVES TELKET!

Rendkívül frekventált, de mégis zöldövezeti, csendes kis utcában található Madárhegy alatt, viszonylag közel Budaörshöz.

Az 1147 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XI M övezeti besorolású. A sík telek négyzet alakú, drótkerítéssel körbekerített. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő.
Víz, villany, gáz telken belül található, a csatorna a telek előtt, a leágazás ki van építve. Víz akna elhelyezése majd az építési tervektől függően megvalósítható.
Aszfaltozott út, köztér világítás és a szélessávú internet kiépítése folyamatban van, várhatóan 1-2 hónapon belül kész lesz.
A telek szélessége 26 m, hosszúsága 44,1 m.

ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:

- Beépíthetőség mértéke: 15%
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m
- Szintterületi mutató: 0,4
- Zöldfelület: min. 75%
- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%

Az ingatlan mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas egy önálló ház, egy ikerház, vagy egy 3, ill. maximálisan 4 lakásos társasház megépítésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 172 nm.

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz. A közelben megtalálható iskola, óvoda, Eleven Center, Spar, Aldi, posta, gyógyszertár, étterem, bank, kisboltok, dm, parkok, játszóterek, sportpályák, stb.

Felkeltettem az érdeklődését és egy megbízható, nagyon jó adottságú építési telket szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes, abszolút zöldes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

IRÁNYÁRA 119 MILLIÓ FORINT!

Elhelyezkedés: 1112, Budapest, XI. Kerület (Hosszúrét), Hosszúrét csendes része

Környezet: Frekventált, zöldövezeti, csendes

Közlekedés: Busz 140A 87 88 140 142 153 154 154B 240 88B Éjszakai 940 972 972B


  • Telekterület 1147 m²
  • Utcafronti szélesség 26 m
  • Közművek víz, villany, gáz, csatorna

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk