Nyírtura , Nyíregyháza közeli utca

Az ingatlan hirdetése már nem aktív, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület1100 m²


Egyéb tulajdonságok: tehermentes, utcai parkolás


Egyéb: Nyíregyházától 9 km-re Nyírpazony irányában főút-közeli, de csendes, aszfaltozott utcában eladó egy rendezett, feltöltött építési telek eladó új építésű. Tovább ...Nyíregyházától 9 km-re Nyírpazony irányában főút-közeli, de csendes, aszfaltozott utcában eladó egy rendezett, feltöltött építési telek eladó új építésű lakónegyedben. A telek utcafronti szélessége 18 m, víz-, villany-, gázcsonk, szennyvízvezeték, ipari áram a telken belül található. 20 db díszfa is telepített a kert végében. Ideális választás olyan kisgyermekes családok , vagy gyermeket tervező fiatalok számára, akik falusi, ugyanakkor frekventált környezetben szeretnének építkezni, élni, mégis közel a megyeszékhelyhez, és nem utolsó sorban kedvező áron szeretnének építési telekhez jutni. A vevő számára szolgáltatásom teljesen díjtalan, hívjon bátran!


Extrák: Szennyvíz, víz, villany, ipari áram, gázcsonk a telken belül. Kábeltv is van az utcában. Új lakónegyedben található.

Eladó Telek

Nyírtura, Nyíregyháza közeli utca, 1100 m²-es, telek

Nyíregyházától 9 km-re Nyírpazony irányában főút-közeli, de csendes, aszfaltozott utcában eladó egy rendezett, feltöltött építési telek eladó új építésű lakónegyedben.
A telek utcafronti szélessége 18 m, víz-, villany-, gázcsonk, szennyvízvezeték, ipari áram a telken belül található. 20 db díszfa is telepített a kert végében.
Ideális választás olyan kisgyermekes családok , vagy gyermeket tervező fiatalok számára, akik falusi, ugyanakkor frekventált környezetben szeretnének építkezni, élni, mégis közel a megyeszékhelyhez, és nem utolsó sorban kedvező áron szeretnének építési telekhez jutni.

A vevő számára szolgáltatásom teljesen díjtalan, hívjon bátran!

Elhelyezkedés: 4532, Nyírtura, Nyíregyháza közeli utca

Környezet: Falusi környezetben, frekventált részen, Nyíregyházáról 9 km-re, aszfaltút menti telek

Közlekedés: Sűrű buszközlekedés, buszmegálló a közelben, autóval Nyíregyháza 10 percnyire.


  • Telekterület 1100 m²
  • Közművek víz, villany, gáz, csatorna

Szeretne többet megtudni?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk