Online munkatársi nyílt nap a Balla Ingatlannál

Online munkatársi nyílt nap a Balla Ingatlannál

A Balla Ingatlan által rendszeresen megrendezett munkatársi nyílt napja a koronavírus veszélyhelyzet miatt az eredetileg tervezett helyszínen nem tartjuk meg, mivel ezek a rendezvények a múltban teltházzal kerültek megrendezésre, és egy ilyen teltházas rendezvény veszélyt jelentene a résztvevők egészségére. A nyílt nap online formában, körülbelül 90 perces időtartamban megrendezésre kerül az eredetileg tervezett időpontban, március 24.én kedden 14 órakor.

Miért van erre most szükség?
Az ingatlanpiac az elmúlt hetekben lelassult, és ebben a következő hetekben sem várható jelentős változás, de biztosak vagyunk abban, hogy ez a piac lesz az egyik első szegmens, amelyik gyorsan újra fog indulni, jelentősen megváltozott körülmények között. Erre készülünk mi is, és amellett hogy a munkatársaink végzik a napi közvetítői tevékenységet és folyamatosan tartják a kapcsolatot minden ügyfelünkkel, készülünk a jövőre úgy is, hogy keressük azokat a kollégákat, akikkel a jövőben együtt tudunk majd dolgozni, és együtt tudunk majd megfelelni a megváltozott piac kihívásainak. Az új kollégák megtalálása és tájékoztatása érdekében rendezzük meg az online nyílt napot.

Hogyan lehet jelentkezni a nyílt napra?
A nyílt nap ingyenes, és az online jellege miatt nincs létszámkorlát, viszont ez regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy március 23.án 18 óráig jelezze részvételi szándékát email-ben az info@ballaingatlan.hu email címre, mely jelentkezésre válasz üzenetben elküldjük az online képzéshez szükséges információkat. Az online nyílt nap valószínűleg a facebook felületén zárt csoportban kerül megvalósításra, ezért a részvétel technikai feltétele facebook hozzáférés.

Bármilyen kérdését is a fenti email címre várjuk.

Üdvözlettel Balla Ákos
Tulajdonos ügyvezető - Balla Ingatlan



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk