Állásajánlat:

794543_capas_570x200.png

A 17. éve sikeresen működő, Budapesten, az agglomerációban, és több vidéki városban összesen már több mint 50 ingatlanirodával rendelkező Balla Ingatlaniroda munkatársakat keres ingatlanközvetítő munkakörbe, akár mellékfoglalkozásként is.

Cégünk a versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételeket és magasabb jutalékot kínál, nincs "asztalpénz" vagy rendszer használati díj, a munkatársakat telefonköltség, hirdetési költség nem terheli, az összes belső képzésünk ingyenes.

A Balla Ingatlaniroda másoknál kedvezőbb nettó 2,5%-os jutalékért dolgozik *, melynek legalább 50%-a munkatársainkat illeti (+éves bónuszlehetőség, és juttatások körülbelül további 10%-os mértékben). A jutalék mértéke miatt könnyen szerzünk ingatlanokat, és a vevők is elégedettek a jó árainkkal. Számoljon utána, ezek sokkal jobb feltételek mint amit más kínál!

Feltételek:
- rátermettség, jó kommunikációs készség, jó megjelenés,
- kitartó, kreatív, szimpatikus és empatikus személyiség,
- legalább érettségi,
- számítógépes programok megfelelő szintű kezelése,
- ügyfélközpontú munkahelyen elért igazolható sikerek és tapasztalat előny.

És amit még kínálunk: jó hangulat, csapatszellem; piacvezető informatikai háttér; folyamatos ingyenes képzések; innovatív légkör; korrektség; ember és ügyfélközpontúság; a versenytársaknál nagyobb piaci jelenlét és reklám aktivitás; barátságos irodák.

A jelentkezését fényképes önéletrajzzal, és lakhelyének feltüntetésével a következő email címre várjuk: allas@ballaingatlan.hu

A jelenleg versenytársunknál dolgozó kollégáktól érkező jelentkezéseket maximális diszkrécióval kezeljük.

Üdvözlettel

Balla Ákos
Ügyvezető

* Megjegyzés:
A Gazdasági Rádió weboldalán 2014 januárjában megjelent összeállításból kiderül, hogy a legkedvezőbb jutalékfeltételeket a Balla Ingatlaniroda hálózata biztosítja az ügyfelei számára, mely jutalék mérték döntő lehet az ingatlan értékesítésének sikere, és időigénye szempontjából. Ez a jutalék kizárólagos szerződések esetében nettó 2,5%, általános szerződés esetén 3%. Más hálózatok - mint az Otthon Centrum, Duna House / Smart Ingatlan, GDN Ingatlan, CDC Ingatlan, Open House, OTP Ingatlanpont, City Cartel, Dr. Makkos,  Remax, Tipp Ingatlan – jellemzően 4-5,5% közötti közvetítő díjért dolgoznak.
A Balla Ingatlaniroda ezt a jelentős árelőnyt azért tudja biztosítani, mert a versenytársaitól eltérően nem franchise lánc, ezért nem terhelik olyan központi költségek, melyek más ingatlanirodák esetében tapasztalhatók, és valójában nem az értékesítés elősegítését szolgálják.
A Balla Ingatlaniroda büszke arra, hogy így egy kedvezőbb szolgáltatási díjért a legjobb versenytársaival legalább megegyező, vagy jobb szolgáltatási színvonalat tud biztosítani, eredményesebb és szélesebb körű hirdetési aktivitás mellett, melynek köszönhetően a visszatérő ügyfelek száma mára eléri az 50%-ot, ami az ingatlanszakmán belül egyedi pozíciónak tekinthető.

A szolgáltatás bruttó díja 3,175%, mely akkor érvényes, amennyiben csak ránk bízza az ingatlan értékesítését

558385_nyilt_nap_250x200.jpg 981789_elitepark.jpg 684665_siker_dija.jpg
Eladná ingatlanát?

Ingatlan hírek

 • A pesti belvárosban elszálltak, de sok kerületben estek az árak 2016-ban

  A pesti belvárosban elszálltak, de sok kerületben estek az árak 2016-ban

  2017. 05. 23. 09:01

  10 százalékkal drágultak a használt lakások tavaly, vagyis folytatódott a 2015-ös évre jellemző áremelkedés a hazai ingatlanpiacon. A kérdés már csak az, hogy meddig tart ki a lendület? A Balla Ingatlan várakozásai szerint idén már stagnáló, jövőre akár ereszkedő árakra is számíthatunk a használt lakásoknál, míg az újaknál töretlen az áremelkedés.

 • Nem biztos, hogy érdemes az őszt várni a hitelfelvétellel

  Nem biztos, hogy érdemes az őszt várni a hitelfelvétellel

  2017. 05. 23. 07:23

  Az MNB pénteken közzétette, hogy mi számít a jövőben „Fogyasztóbarát hitelnek”. A tudatos hitelfelvételt célzó szabályozás 3,5 százalékos maximális kamatfelárat és legalább 3 évig fix törlesztőrészletet ír elő az egyéb költségtételek szigorú megkötése mellett. A Bankmonitor friss elemzéséből kiderül, ma egyetlen bank egyetlen hitele sem teljesíti teljesen az elvárásokat, ugyanakkor kisebb változtatásokkal a banki kínálat jelentős része „MNB kompatibilis” lehet.

 • Tippek: így válasszon klímát

  Tippek: így válasszon klímát

  2017. 05. 22. 13:39

  Split, vagy mobil, milyen teljesítményű, mennyiből?

További ingatlan hírek


Típus
Megye / BudapestKerület
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is) - -ig
Méret (m²) - -ig


A teljes kínálatunk összesen 5'499 ingatlan.