Állásajánlat:

794543_capas_570x200.png

A 17. éve sikeresen működő, Budapesten, az agglomerációban, és több vidéki városban összesen már több mint 50 ingatlanirodával rendelkező Balla Ingatlaniroda munkatársakat keres ingatlanközvetítő munkakörbe, akár mellékfoglalkozásként is.

Cégünk a versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételeket és magasabb jutalékot kínál, nincs "asztalpénz" vagy rendszer használati díj, a munkatársakat telefonköltség, hirdetési költség nem terheli, az összes belső képzésünk ingyenes.

A Balla Ingatlaniroda másoknál kedvezőbb nettó 2,5 -3%-os jutalékért dolgozik *, melynek legalább 50%-a munkatársainkat illeti (+éves bónuszlehetőség, és juttatások körülbelül további 10%-os mértékben). A jutalék mértéke miatt könnyen szerzünk ingatlanokat, és a vevők is elégedettek a jó árainkkal. Számoljon utána, ezek sokkal jobb feltételek mint amit más kínál!

Feltételek:
- rátermettség, jó kommunikációs készség, jó megjelenés,
- kitartó, kreatív, szimpatikus és empatikus személyiség,
- legalább érettségi,
- számítógépes programok megfelelő szintű kezelése,
- ügyfélközpontú munkahelyen elért igazolható sikerek és tapasztalat előny.

És amit még kínálunk: jó hangulat, csapatszellem; piacvezető informatikai háttér; folyamatos ingyenes képzések; innovatív légkör; korrektség; ember és ügyfélközpontúság; a versenytársaknál nagyobb piaci jelenlét és reklám aktivitás; barátságos irodák.

A jelentkezését fényképes önéletrajzzal, és lakhelyének feltüntetésével a következő email címre várjuk: allas@ballaingatlan.hu

A jelenleg versenytársunknál dolgozó kollégáktól érkező jelentkezéseket maximális diszkrécióval kezeljük.

Üdvözlettel

Balla Ákos
Ügyvezető

* Megjegyzés:
A Gazdasági Rádió weboldalán 2014 januárjában megjelent összeállításból kiderül, hogy a legkedvezőbb jutalékfeltételeket a Balla Ingatlaniroda hálózata biztosítja az ügyfelei számára, mely jutalék mérték döntő lehet az ingatlan értékesítésének sikere, és időigénye szempontjából. Ez a jutalék kizárólagos szerződések esetében nettó 2,5%, általános szerződés esetén 3%. Más hálózatok - mint az Otthon Centrum, Duna House / Smart Ingatlan, GDN Ingatlan, CDC Ingatlan, Open House, OTP Ingatlanpont, City Cartel, Dr. Makkos,  Remax, Tipp Ingatlan – jellemzően 4-5,5% közötti közvetítő díjért dolgoznak.
A Balla Ingatlaniroda ezt a jelentős árelőnyt azért tudja biztosítani, mert a versenytársaitól eltérően nem franchise lánc, ezért nem terhelik olyan központi költségek, melyek más ingatlanirodák esetében tapasztalhatók, és valójában nem az értékesítés elősegítését szolgálják.
A Balla Ingatlaniroda büszke arra, hogy így egy kedvezőbb szolgáltatási díjért a legjobb versenytársaival legalább megegyező, vagy jobb szolgáltatási színvonalat tud biztosítani, eredményesebb és szélesebb körű hirdetési aktivitás mellett, melynek köszönhetően a visszatérő ügyfelek száma mára eléri az 50%-ot, ami az ingatlanszakmán belül egyedi pozíciónak tekinthető.

A szolgáltatás bruttó díja 3,175-3,81%

Eladná ingatlanát?

Ingatlan hírek

 • Már nincs minden áron vevő a panelekre sem - a XIV. és XVI. kerület ingatlanpiaca

  Már nincs minden áron vevő a panelekre sem - a XIV. és XVI. kerület ingatlanpiaca

  2017. 01. 10. 18:40

  A 2016-os év első felének jelentős forgalma és áremelkedése után az év vége felé már érzékelhető megtorpanásra került sor a XIV. és XVI. kerület ingatlanpiacán. Az árak nem emelkednek tovább, a vevők nem hajlandók bármennyiért ingatlant vásárolni, és ez a forgalomban is jelentkezett. A 2017-es év várhatóan sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint a tavalyi.

 • Érdemes-e még befektetésként újépítésű lakást venni a belvárosban?

  Érdemes-e még befektetésként újépítésű lakást venni a belvárosban?

  2017. 01. 04. 16:34

  Az elmúlt két évet a befektetők rendkívül erős jelenléte határozta meg a budapesti belvárosban. A növekvő kereslet és az emelkedő ingatlanárak mögött elsősorban a rövid távú lakáskiadás, mint üzleti lehetőség állt. A helyzet azonban változóban van. Érdemes még egyáltalán a belvárosban újépítésű lakást venni befektetési szándékkal, vagy akadnak ma már jobb helyszínek is, ha a befektetés a cél?

 • A túlárazott ingatlanok miatt kivárnak a vevők - a X. és XVII. kerület ingatlanpiaca

  A túlárazott ingatlanok miatt kivárnak a vevők - a X. és XVII. kerület ingatlanpiaca

  2017. 01. 04. 15:33

  Míg néhány hónapja még az áremelkedés volt jellemző, ma már az árak stagnálása, sőt korrekciója látszik a X. és a XVII. kerület ingatlanpiacán. Egyedül a telekáraknál tapasztalható még áremelkedés a jelentős kereslet miatt.

További ingatlan hírek


Típus
Megye / BudapestKerület
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is) - -ig
Méret (m²) - -ig


A teljes kínálatunk összesen 5'420 ingatlan.