Állásajánlat:

794543_capas_570x200.png

A 17. éve sikeresen működő, Budapesten, az agglomerációban, és több vidéki városban összesen már több mint 50 ingatlanirodával rendelkező Balla Ingatlaniroda munkatársakat keres ingatlanközvetítő munkakörbe, akár mellékfoglalkozásként is.

Cégünk a versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételeket és magasabb jutalékot kínál, nincs "asztalpénz" vagy rendszer használati díj, a munkatársakat telefonköltség, hirdetési költség nem terheli, az összes belső képzésünk ingyenes.

A Balla Ingatlaniroda másoknál kedvezőbb nettó 2,5 -3%-os jutalékért dolgozik *, melynek legalább 50%-a munkatársainkat illeti (+éves bónuszlehetőség, és juttatások körülbelül további 10%-os mértékben). A jutalék mértéke miatt könnyen szerzünk ingatlanokat, és a vevők is elégedettek a jó árainkkal. Számoljon utána, ezek sokkal jobb feltételek mint amit más kínál!

Feltételek:
- rátermettség, jó kommunikációs készség, jó megjelenés,
- kitartó, kreatív, szimpatikus és empatikus személyiség,
- legalább érettségi,
- számítógépes programok megfelelő szintű kezelése,
- ügyfélközpontú munkahelyen elért igazolható sikerek és tapasztalat előny.

És amit még kínálunk: jó hangulat, csapatszellem; piacvezető informatikai háttér; folyamatos ingyenes képzések; innovatív légkör; korrektség; ember és ügyfélközpontúság; a versenytársaknál nagyobb piaci jelenlét és reklám aktivitás; barátságos irodák.

A jelentkezését fényképes önéletrajzzal, és lakhelyének feltüntetésével a következő email címre várjuk: allas@ballaingatlan.hu

A jelenleg versenytársunknál dolgozó kollégáktól érkező jelentkezéseket maximális diszkrécióval kezeljük.

Üdvözlettel

Balla Ákos
Ügyvezető

* Megjegyzés:
A Gazdasági Rádió weboldalán 2014 januárjában megjelent összeállításból kiderül, hogy a legkedvezőbb jutalékfeltételeket a Balla Ingatlaniroda hálózata biztosítja az ügyfelei számára, mely jutalék mérték döntő lehet az ingatlan értékesítésének sikere, és időigénye szempontjából. Ez a jutalék kizárólagos szerződések esetében nettó 2,5%, általános szerződés esetén 3%. Más hálózatok - mint az Otthon Centrum, Duna House / Smart Ingatlan, GDN Ingatlan, CDC Ingatlan, Open House, OTP Ingatlanpont, City Cartel, Dr. Makkos,  Remax, Tipp Ingatlan – jellemzően 4-5,5% közötti közvetítő díjért dolgoznak.
A Balla Ingatlaniroda ezt a jelentős árelőnyt azért tudja biztosítani, mert a versenytársaitól eltérően nem franchise lánc, ezért nem terhelik olyan központi költségek, melyek más ingatlanirodák esetében tapasztalhatók, és valójában nem az értékesítés elősegítését szolgálják.
A Balla Ingatlaniroda büszke arra, hogy így egy kedvezőbb szolgáltatási díjért a legjobb versenytársaival legalább megegyező, vagy jobb szolgáltatási színvonalat tud biztosítani, eredményesebb és szélesebb körű hirdetési aktivitás mellett, melynek köszönhetően a visszatérő ügyfelek száma mára eléri az 50%-ot, ami az ingatlanszakmán belül egyedi pozíciónak tekinthető.

A szolgáltatás bruttó díja 3,175-3,81%

Eladná ingatlanát?

Ingatlan hírek

 • A vevők már az árcsökkenésre várnak - a dél-budai régió ingatlanpiaca

  A vevők már az árcsökkenésre várnak - a dél-budai régió ingatlanpiaca

  2017. 02. 16. 12:49

  Visszaeső forgalmat hozott a tél a dél-budai ingatlanpiacon, egyedül a paneleknél maradt meg az érdeklődés korábban jellemző nagysága. Ugyanakkor az árak emelkedése már itt sem jellemző, és akadnak vevők, akik az árak ereszkedésének reményében kivárnak. Árcsökkenésre azonban az idei évben nagy valószínűséggel nem kerül sor.

 • Az év lakóingatlan-projektje lett az Elite Park

  Az év lakóingatlan-projektje lett az Elite Park

  2017. 02. 08. 07:45

  Az újbudai Elite Park nyerte el az idei évben az “Év Tervezett Lakó Projektje” címet. Ebben a kategóriában 22 másik beruházással állt versenyben. A kiemelkedő lakóingatlan-projekt valóban egyedülálló a most induló és zajló fejlesztések között.

 • Már több mint 20 millió forintba kerül egy átlaglakás Budapesten

  Már több mint 20 millió forintba kerül egy átlaglakás Budapesten

  2017. 02. 01. 11:23

  Tovább emelkedtek a hazai lakásárak 2016 harmadik negyedévében a második negyedéves lassulás után, de a forgalom is tovább bővült. A Balla Ingatlanirodák várakozásai szerint az idei évben már korrigálnak az árak, 2018-ban pedig nagyobb számban piacra lépnek az újépítésűek.

További ingatlan hírek


Típus
Megye / BudapestKerület
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is) - -ig
Méret (m²) - -ig


A teljes kínálatunk összesen 5'533 ingatlan.