Amennyiben segíthetünk az eladásban, kérjük töltse ki az alábbi adatokat!

Az ingatlan címe
millió Ft

4602_nipe004.jpg

Miért válassza a Balla Ingatlanirodát?

- Mert a Balla Ingatlaniroda csak nettó 2,5-3%-os közvetítői díjért dolgozik, mely mások 5-6%-os sikerdíjához viszonyítva 10 millió Forint értékű ingatlan esetén 300.000 Forint megtakarítást jelent. A közvetítői díj csak sikeres eladás esetén fizetendő.

- Mert 25 budapesti és Budapest környéki ingatlanirodánkkal az összes fővárosi kerületben, és az agglomeráció területén 100%-os piaci lefedettséget és teljes körű kiszolgálást biztosítunk ügyfeleinknek.

- A munkatársaink a lakás megtekintésekor segítséget nyújtanak az irányár meghatározásában (ingyenes értékbecslés / ármeghatározás).

- A munkatársaink rendelkeznek a szükséges lakásfelkészítési tudással (home staging) az ingatlan leggyorsabb és legjobb áron történő értékesítéséhez, mely tevékenység része a szolgáltatásunknak (ingyenes).

- Nagy létszámú regisztrált ügyfélkörrel rendelkezünk, mely miatt akár pár hét alatt is elkelhet az ingatlan. Személyesen kísérjük ki az érdeklődőket előzetes időpont-egyeztetés alapján, szeméyes ingatlantanácsadó segíti a tárgyalási folyamatot, a megegyezést, és az ügyintézést.

- A nyílt szerződésünk esetében a tulajdonos szabadon hirdetheti és értékesíthető az ingatlant, vagy más ingatlanközvetítő irodát is megbízhat az ingatlanközvetítéssel. Amennyiben a kimelet szerződésünket választja, jutalék kedvezményben részesítjük.

- Mert a Balla Ingatlaniroda a versenytársainál szélesebb körben hirdeti meg az értékesítésre kínált ingatlanokat az interneten, amennyiben lehet kiemelt formában, a következő oldalakon: ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, olx.hu (korábban aprod.hu), jofogas.hu, startapro.hu, hasznalt.ingatlan.hu, utcakereso.hu, otthonterkep.hu, ingatlanapro.origo.hu, ingatlanmarket.net, ballaingatlan.hu, stb., mely hirdetések teljes internetes hirdetési lefedettséget biztosítanak.

- A hirdetéseinket megtalálják az évente több mint 600.000 egyedi látogatót számláló ballaingatlan.hu weboldalon, és a további saját weboldalainkon: a kispest.com, ujhegy.com, csepelsziget.hu, stb. A cégünk hírlevele több mint 100.000 regisztrált olvasóhoz jut el havonta.

- A Balla Ingatlanirodák 34 ingatlanirodája kiemelten forgalmas csomópontokban találhatóak, így a kirakatainkat havonta több százezer érdeklődő látja, továbbá havonta közel 1 millió banner megjelenéssel hívjuk fel magunkra a vevők figyelmét ingatlan hirdetési portálokon, és Budapesti kerületi weboldalakon, facebook kampányokkal.

- Személyesen megy ki munkatársunk (díjmentesen) 24 órán belül, akár hétvégén is állományba venni az ingatlant. Munkatársaink segítőkész, felkészült, empatikus, korrekt módon járnak el, melynek köszönhetően az ügyfeleink több mint 40%-a visszatérő ügyfél.

Lakás keresők

Részletes keresés


A teljes kínálatunk összesen 5'031 ingatlan.
Megye / Budapest Kerület
Típus
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is)
(tól) (ig)
Méret (m²)
(tól) (ig)
Telekméret (m²)
(tól) (ig)
Szövegrész / ingatlan azonosító
Rendezés

Ingatlan hírek

 • Véget ért a hatalmas alkuk kora - ingatlanpiaci helyzet a VII.-VIII. kerületben

  Véget ért a hatalmas alkuk kora - ingatlanpiaci helyzet a VII.-VIII. kerületben

  2015. 01. 21. 13:42

  A tavalyi év végén a fővárosból sok helyről ingatlanpiaci fellendülésről számoltak be a közvetítők, mely elsősorban a panellakásokat érintette. Kíváncsiak voltunk arra, hogy vajon ez a jelenség elérte-e a VII.-VIII. kerületet, ahol panelek helyett jellemzően a régi polgári lakások és az újszerű lakások adják a kínálatot.

 • Túlárazottá váltak a panellakások?

  Túlárazottá váltak a panellakások?

  2015. 01. 13. 15:18

  Olyannyira a fellendülés jellemezte az elmúlt hónapokban az ingatlanpiacot, hogy az ingatlanközvetítők már átbillenésről beszélnek, azaz, hogy az eddigi kínálati piac átalakult keresletivé. Legalábbis a XIII. és a XIV. kerület esetében, melyet most nagyító alá tettünk. Azt már talán mondani sem kell, hogy errefelé is a kis lakások, azokon belül pedig a panellakás a favorit.

 • Egyre keresettebbek a panel lakások

  Egyre keresettebbek a panel lakások

  2015. 01. 09. 10:16

  Érezhetően nőtt a panellakásba befektetők száma az elmúlt egy év során – mondta a Napi Gazdaságnak Nagy Csaba, a Balla Ingatlanirodák dél-budai régiójának vezetője.

További ingatlan hírek