4602_nipe004.jpg

Miért válassza a Balla Ingatlanirodát?

- Mert a Balla Ingatlaniroda csak nettó 2,5-3%-os közvetítői díjért dolgozik, mely mások 5-6%-os sikerdíjához viszonyítva egy átlagos 10 millió Forint értékű ingatlan esetén több mint 300.000 Forint megtakarítást jelent. A közvetítői díj csak sikeres eladás esetén fizetendő.

- Mert 25 budapesti és Budapest környéki ingatlanirodánkkal az összes fővárosi kerületben, és az agglomeráció területén 100%-os piaci lefedettséget és teljes körű kiszolgálást biztosítunk ügyfeleinknek.

- A munkatársaink a lakás megtekintésekor segítséget nyújtanak az irányár meghatározásában (ingyenes értékbecslés / ármeghatározás).

- A munkatársaink rendelkeznek a szükséges lakásfelkészítési tudással (angol home staging) az ingatlan leggyorsabb és legjobb áron történő értékesítéséhez, mely tevékenység része a szolgáltatásunknak (ingyenes).

- Nagy létszámú regisztrált ügyfélkörrel rendelkezünk, mely miatt akár pár hét alatt is elkelhet az ingatlan. Személyesen kísérjük ki az érdeklődőket előzetes időpont-egyeztetés alapján, segítjük a tárgyalási folyamatot, a megegyezést, és az ügyintézést.

- A nyílt szerződésünk esetében a tulajdonos szabadon hirdetheti és értékesíthető az ingatlant, vagy más ingatlanközvetítő irodát is megbízhat az ingatlanközvetítéssel. Amennyiben a kimelet szerződésünket választja, jutalék kedvezményben részesítjük.

- Mert a Balla Ingatlaniroda a versenytársainál szélesebb körben hirdeti meg az értékesítésre kínált ingatlanokat az interneten, amennyiben lehet kiemelt formában, a következő oldalakon: ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, olx.hu (korábban aprod.hu), jofogas.hu (expressz.hu új tulajdonosa), szuperingatlan.hu, startapro.hu, toplak.hu, topapro.hu, eladokiado.hu, ingatlan.net, koltozzbe.hu, hasznalt.ingatlan.hu, utcakereso.hu, ingatlanapro.origo.hu, ballaingatlan.hu, stb.

- A hirdetéseinket megtalálják az évente több mint 500.000 egyedi látogatót számláló ballaingatlan.hu weboldalon, és a további saját weboldalainkon: a kispest.com, ujhegy.com, csepelsziget.hu, stb. A cégünk hírlevele több mint 70.000 regisztrált olvasóhoz jut el havonta.

- A Balla Ingatlanirodák 32 ingatlanirodája kiemelten forgalmas csomópontokban találhatóak, így a kirakatainkat havonta több százezer érdeklődő látja, továbbá havonta közel 1 millió banner megjelenéssel hívjuk fel magunkra a vevők figyelmét ingatlan hirdetési portálokon, és Budapesti kerületi weboldalakon.

- Személyesen megy ki munkatársunk (díjmentesen) 24 órán belül, akár hétvégén is állományba venni az ingatlant. Munkatársaink segítőkész, felkészült, empatikus, korrekt módon járnak el, melynek köszönhetően az ügyfeleink több mint 40%-a visszatérő ügyfél.

Amennyiben segíthetünk az eladásban, kérjük töltse ki az alábbi adatokat!

Az ingatlan címe

Lakás keresők

Részletes keresés


Megye, város, kerület, terület
Típus
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is)
(tól) (ig)
Méret (m²)
(tól) (ig)
Telekméret (m²)
(tól) (ig)
Szövegrész / ingatlan azonosító
Rendezés

Ingatlan hírek

 • Ha nagy kertre és zöldre vágyik: irány a 18. kerület!

  Ha nagy kertre és zöldre vágyik: irány a 18. kerület!

  2014. 04. 15. 07:05

  Dél-Pest legnagyobb kerülete, itt találhatók a legnagyobb telekméretek, úgyhogy, aki kényelmes méretű, és nem utcafrontra vagy telekhatárra épült, hanem előkertes vagy körbejárható házra vágyik, az a 18. kerületben nézzen körül. De nem fognak csalódni az 5-10 milliós lakásokat keresők sem.

 • Szín és forma találkozása

  Szín és forma találkozása

  2014. 04. 10. 11:10

  Otthonunk egyedisége nem csak a személyes tárgyakban keresendő, hiszen tudatunk a formákhoz egyúttal színt is társít, így a lakás vagy a ház külleme alapvetően meghatározza, miként őrizzük meg azt az emlékezetünkben.

 • Első fecskék kontra első gólyák: az örök verseny

  Első fecskék kontra első gólyák: az örök verseny

  2014. 04. 02. 08:54

  Megérkeztek a baranyai tavaszba az első fecskék és gólyák, utóbbiból a teljes populáció háromnegyede megjött már.

További ingatlan hírek

 • Ha Ön eladná ingatlanát
 • Ha Ön ingatlant venne
 • Kapcsolat