918724_banner.png

1. Helyben, reálisan

709504_helyben_realisan.jpg

Lokálisan végezzük munkánkat, mely azt jelenti, hogy egy adott kerületben, vagy vidéki városban egy felkészült csapat végzi munkáját, ismeri a területet.

Kattints ide

2. Tisztában az értékkel

375968_tisztaban_az_ertekkel.jpg

Garantáltan tiszta képet tudunk adni az otthona piaci helyzetéről és értékéről. A munkatársaink a lakás megtekintésekor segítséget nyújtanak az irányár meghatározásában (ingyenes ármeghatározás), és rendelkeznek a szükséges lakásfelkészítési tudással (home staging) az ingatlan leggyorsabb és legjobb áron történő értékesítéséhez, mely tevékenység ingyenes része a szolgáltatásunknak.

Kattints ide

3. Több marad a zsebében

114922_siker_dija.jpg

Nettó 2,5-3%-os sikerdíjért dolgozunk, melyet csak sikeres eladás esetén kell megfizetnie. A Balla Ingatlaniroda kedvező közvetítői díja mások 5-6%-os díjához viszonyítva egy 10 millió forintnál drágább ingatlannál legalább 300.000 forint megtakarítást jelent.

Kattints ide

4. Rövid szerződés, gyors eladás

960338_rovid_szerzodes.jpg

Szerződésünk rövid, egyszerű, könnyen átlátható, nincs apró betű.

Kattints ide

5. Mindenhol ott vagyunk

344459_Mindenhol_ott_vagyunk.jpg

Versenytársainknál szélesebb körben hirdetjük meg az ingatlanokat.

Hol hirdetjük az ingatlanokat?
Kiemelt formában, a következő oldalakon hirdetjük az ingatlanokat: ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, otthonterkep.hu, jofogas.hu, ingatlanrobot.hu, startapro.hu, ingatlannet.hu, hasznalt.ingatlan.hu, utcakereso.hu, ingatlanapro.origo.hu, szuperingatlan.hu, ballaingatlan.hu, stb., mely hirdetések teljes internetes hirdetési lefedettséget biztosítanak. A hirdetéseinket megtalálják az évente több mint 600.000 egyedi látogatót számláló ballaingatlan.hu weboldalon, és a további saját weboldalainkon: a kispest.com, ujhegy.com, csepelsziget.hu, stb. A cégünk hírlevele közel 150.000 regisztrált olvasóhoz jut el havonta. A Balla Ingatlanirodák közel 50 ingatlanirodája kiemelten forgalmas csomópontokban találhatóak, így a kirakatainkat havonta több százezer érdeklődő látja, továbbá havonta több mint 3 millió banner megjelenéssel hívjuk fel magunkra a vevők figyelmét ingatlan hirdetési portálokon, és Budapesti kerületi weboldalakon, facebook kampányokkal.

Kattints ide

6. Időt spórolunk

A érdeklődőket előszűrjük, majd minden esetben előzetes időpont-egyeztetés alapján kikísérjük, személyes ingatlan tanácsadó segíti a tárgyalási folyamatot, a megegyezést, és az ügyintézést. Nagy létszámú regisztrált ügyfélkörrel rendelkezünk, aminek köszönhetően ingatlana akár pár hét alatt is elkelhet.

Kattints ide

7. Biztonság egyszerűen

247076_Biztonsag_egyszeruen.jpg

Ügyfeleinkkel a személyes adatait tartalmazó megtekintési nyilatkozatot töltünk ki, így nem kell idegent ellenőrizetlenül az otthonába beengednie.

Kattints ide

8. Meghallgatjuk, megértjük, eladjuk

100315_empatia.jpg

Munkatársaink barátságosak, empatikusak. Egy jó kapcsolat mindig egy mosollyal kezdődik, mi is ezt valljuk.

Kattints ide

9. Értjük a kérdést, tudjuk a választ

174894_felkeszult_kollega.jpg

Nálunk a szakértővel beszél, nem a telefonközponttal.

Kattints ide

10. Vállaljuk az arcunkat

Az Ön garanciája a cég tulajdonosa, akinek a nevét az iroda viseli. Felkészült, személyes, hiteles.

Kattints ide

11. Megbízható, hiteles

Cégünk 16 éve jelen van a piacon, melyet visszatérő, elégedett ügyfeleinek köszönhet.

Kattints ide

12. Több, mint közvetítő, Tanácsadó

Sikeres értékesítés után sem engedjük el az Ön kezét, bármikor szívesen fordulhat hozzánk kérdésével.

Kattints ide

13. Minden egy kézben

348140_Minden_egy_kezben.jpg

Kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Kattints ide

14. Hálózat előnyeit kínáljuk

552888_Halozat_elonyeit_kinaljuk.jpg

Egyedülálló módon, az egyik legnagyobb hálózattal rendelkező irodaként 25 budapesti és Budapest környéki ingatlanirodánkkal az összes fővárosi kerületben és az agglomeráció területén 100%-os piaci lefedettséget és teljes körű kiszolgálást biztosítunk ügyfeleinknek. Országosan közel 50 ingatlanirodával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kattints ide

15. Új építésű lakásokat kínálunk a legnagyobb választékban

A Balla Ingatlaniroda nem csak az ügyfelek elégedettségét nyerte el, hanem az ingatlanpiac professzionális szereplői, az ingatlanfejlesztők is a Balla Ingatlanirodának szavaztak bizalmat, melynek köszönhetően a legnagyobb újépítésű ingatlankínálatot, közel 1.500 új otthont csak itt talál meg.

Kattints ide Kattints ide

Lakás keresők

Részletes keresés


A teljes kínálatunk összesen 5'672 ingatlan.
Típus
Megye / Budapest Kerület
Irányár Millió Ft-ig
Szobaszám (félszobák is)
(tól) (ig)
Méret (m²)
(tól) (ig)
Szövegrész / ingatlan azonosító
Rendezés

Ingatlan hírek

 • Kitartott a lendület az ingatlanpiacon, tovább emelkedtek az árak

  Kitartott a lendület az ingatlanpiacon, tovább emelkedtek az árak

  2016. 08. 26. 13:35

  Ahogy tavaly, úgy az idei év elején is tovább bővült az ingatlanpiaci forgalom hazánkban, az árak pedig Budapesten már reálértéken is megközelítették a válság előtti szintet. Az ingatlanközvetítők szerint ez az időszak még az emelkedésről szólt, a fordulópont mostanában érkezett el, így 2016 végére már számítani lehet a stagnáló árakra és értékesítési volumenre.

 • Megint egyre több lakáshitelt veszünk fel - de kell-e félnünk a lufitól?

  Megint egyre több lakáshitelt veszünk fel - de kell-e félnünk a lufitól?

  2016. 08. 12. 14:23

  Ismét erőteljes növekedést mutat a hitelfelvétel Magyarországon, az első félévben folyósított lakáshitelek mennyisége több mint 50 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. Megint egyre bátrabb a lakosság, és egyre lazábbak a bankok? Kell-e félnünk újabb buboréktól?

 • Átlagos a nyár, de forró lesz az ősz az ingatlanpiacon

  Átlagos a nyár, de forró lesz az ősz az ingatlanpiacon

  2016. 07. 19. 11:10

  Kicsit mérsékeltebb most a kereslet az ingatlanpiacon, mint az év elején volt, a visszaesés azonban már májustól érezhető, a meleg csak rátett egy lapáttal. Július végén érkeznek azonban az egyetemisták, majd következik egy ingatlanpiaci szempontból forró ősz, ahol az eddigi keresleti piac akár kínálativá is válhat, magával hozva az árak csökkenését.

További ingatlan hírek