Facebookos nyereményjátékkal árulja lakását egy magyar pár

Facebookos nyereményjátékkal árulja lakását egy magyar pár

Egy budapesti pár facebookos alkalmazás segítségével próbálja minél nagyobb körben hirdetni eladó lakását. Az alkalmazást használók közt pénznyereményeket is kisorsolnak.

"Helló, Luca és Andris vagyunk, kicsit szomorúak. Hosszas tépelődés után úgy döntöttünk, hogy eladjuk Budapest egyik legszebb panorámájú lakását. Ha segítesz eladni, nem csak mi, hanem te és az új tulajdonos is vidámabb lesz. Ezt garantáljunk. :)" - így szól a felhívás a Please help to sell our Budapest flat appban, melyről a SocialDaily számolt be.

Az eladók háromszor 100 ezer forintot sorsolnak ki a facebookos játékban résztvevők között, garantált 200 ezer forintot kap az, akin keresztül nyélbe ütik az üzletet, továbbá az új tulajdonost is meglepik egy 200 ezer forint értékű konyhabútorral. A SocialDaily azt is kiderítette: nem médiahackről van szó.

Az ingatlanos piacon szokatlan módon próbálkozó pár a magyar Antavo keretrendszerét használja a nyereményjátékkal egybekötött lakáseladáshoz.

(forrás: hírkereső)



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk