Érintőképernyős automatákkal erősít a BKK

Érintőképernyős automatákkal erősít a BKK

Háromszáz új, korszerű jegy- és bérletautomatát állít Budapesten a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK a korábbi elavult, megrongálódott jegyautomatákat fokozatosan cseréli le 2014-től, egy sokkal modernebb és korszerűbb technológiájú rendszerre. Az új gépezet nemcsak jegyet ad, hanem bérletet is lehet kérni tőle. Ráadásul érmét és bankjegyet is elfogad. Nagy előnye még a szerkezetnek, hogy bankkártya-terminállal is rendelkezik.

Az új automata vandálbiztos is, ezért – az ígéretek szerint - nem kell attól tartani, hogy az újonnan felállított gépeket hamar megrongálják. A külföldieknek is könnyebb dolguk lesz az érintőképernyős új szerkezetekkel, mert mindegyik több nyelven is képes kommunikálni.

A gyártásról, a szállításról és az üzemeltetésről szóló szerződést szerdán írták alá BKK és a T-Systems Magyarország Zrt. képviselői.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk