Inspiráció felsőfokon, avagy az egyediség teszi otthonossá a lakásunkat

Inspiráció felsőfokon, avagy az egyediség teszi otthonossá a lakásunkat

Megalkotója hisz egy csodálatos dologban, miszerint mindenki megérdemli, hogy boldog legyen!

Manon Valesca Maria a “The Life Traveler” blog működtetője nem csupán kreativitásáról híres, hanem jótékonysági munkáiról is. Egy kenyai alapítvány segítője, melynek célja a rászorulók életminőségének javítása.

A különböző holland életstílushoz kapcsolódó virágzó karrierje mellett a Naramatisho, kenyai kézműves címke megalkotója is.

Otthona bámulatos módon tükrözi életfilozófiáját, ami az élet szeretetét, a kedvességet és a pozitív hangulatot sugározza. A kenyai utazásai valódi ihletet adtak amszterdami otthonának kialakításában.

A helyiségek szinte mindegyikében uralkodók a kenyai tárgyak, szimbólumok, textilek. A természetes színek és elemek egyediséget és melegséget kölcsönöznek a lakás minden szegletébe. A zugokat betöltő zöld oázis a fantasztikus látvány mellett végtelen nyugalmat sugároz. Bármerre nézünk növények és kis fák, szebbnél szebb kaspókban, vázákban.  A csodálatos kaktuszfajok megannyi formája szolid eleganciát adnak a fehér lépcső tetején.

A vastag, rusztikus fagerendák tökéletesen illeszkednek a fehér mennyezethez és a falakhoz, amelyek hihetetlen remekművekkel vannak dekorálva. Négyszög alakú,  lekerekített, körvonalas és faragott grafikák a kanapé felett lenyűgöző látványt nyújtanak. A különböző minták és textíliák jól illeszkednek a barna szín világos és sötét árnyalataihoz.

Az étkező székek mindegyike más stílusú, mégis egységes képet mutatnak az asztalnál, Manon és családja mégis szívesen választja étkezések helyszíneként az ízlésesen megterített piknik takarót is. A gyerekek számára számos imádnivaló és egyedi dolog talált otthont magának, a fából készült elefánttól kezdve egészen a hintalóig.

A laza szövésű függönyök, anyagok és a magas ablakok teret adnak a természetes fénynek, így még otthonosabbá teszik a házat. Az ülőhelyek, a lakás kis zugai barátságos és meghitt hangulatot sugároznak, a kis- és nagy kézművestárgyak pedig valódi boldog, otthoni környezetet teremtenek.


A lenyűgözően szép és egyedi otthonban szinte minden adott, hogy az itt töltött idő valóban harmóniában teljen. És amit őszinte természetességgel vall a tulajdonos Manon, azt érdemes megjegyeznünk:

Hiszek egy csodálatos dologban, és vallom is: mindenki megérdemli, hogy boldog legyen!

Manont az instagram oldalán lehet követni.

Fotók: Manon Valesca Maria

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk