Megkezdte a beléptetőkapuk telepítését a BKK

Megkezdte a beléptetőkapuk telepítését a BKK

Kedden a Deák Ferenc tér, Sütő utcai metrókijáratnál egy kordonnal találták szembe magukat az utasok.

Kedden a Deák Ferenc tér, Sütő utcai metrókijáratnál egy kordonnal találták szembe magukat az utasok – olvasható a Közlekedő Tömeg Facebook-oldalán.

Mint írják, a kismadár a RIGO fantázianevű, már hosszú évek óta előkészítés alatt álló elektronikus jegyrendszer arculatának fő eleme, a lezárás mögött pedig épp az első, idővel minden metróállomáson megjelenő beléptetőkapukat telepítik.

A Közlekedő Tömeg szerint a RIGO-projekt szerződése 2014 őszén lett aláírva, és 2,5 év után ez az első, nyilvánosság számára is kézzelfogható eredmény.

A posztban kiemelik azt is, hogy a RIGO egy valóban 21. századi, kényelmes, és bliccelés kiszűrésére is alkalmas jegyrendszer lesz. Megjegyezték, hogy az először idén júniusban beharangozott, júliusban indult, majd egy hétre rá becsődölt “BKK online bérlet” nem a RIGO része, és semmi köze a két rendszernek egymáshoz.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk