Révfülöp , Nyaraló utca

Az ingatlan hirdetése már nem aktív, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület1196 m²


Egyéb: 25%-os beépíthetőség van a területen.

Eladó Telek

Révfülöp, Nyaraló utca, 1196 m²-es, telek

ÁRCSÖKKENÉS! A 2 szomszédos ingatlan állandóan lakott. Nagyon szép, eldugott, csendes helyen van a telek. Ide érdemes építkezni. De a jelenlegi formában is kellemes nyarakat lehet eltölteni! Éves nyitvatartású étterem és bolt kb. 150 méterre található. Ár: 9,5 M HUF
If You are dreaming about having a
nice quite place to relax whitch is also a good investment, We have one for You at Lake Balaton, Hungary.This 1196m2 fenced property in Révfülöp in a beautiful
surrounding, with a private road. Utilities in the ground and a big camper, outside shower on the plot.The village is family-oriented with friendly people.

Restaurant,grocery store about 100 meters,beach,harbour for sailboats
about 500 meters. Asking price :34000 EURO or 8.9 mill HUF


Elhelyezkedés: 8253, Révfülöp, Nyaraló utca

Környezet: Révfülöp belterületi részén, erdő mellett, a strandtól kb. 600 méterre, romantikus helyen eladó egy telek 25% beépíthetőséggel. Víz, villany van. Gáz, csatorna bekötés lehetősége a szomszédban. Jelenleg egy 5 személyes lakókocsi és egy udvari zuhany biztosítja a nosztalgikus nyaralás komfortját.

Közlekedés: Aszfaltozott utcában. Belterület.


  • Telekterület 1196 m²
  • Közművek víz, villany

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk