Budapest XVIII. Kerület, Havanna utca

Az ingatlan hirdetése már nem aktív, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület54 m²

Szobák száma2


Egyéb tulajdonságok: lift (1 db), külön wc, gardróbszoba, erkély (4 m²), utcai parkolás


Eladó Társasházi lakás

XVIII. Kerület, Havanna utca, 54 m²-es, 7. emeleti, társasházi lakás

Egy napfényes otthon mindig az ember vágya, és most megvalósulhat az álom!
Ragadd meg az alkalmat és vásárold meg ezt a mesés ingatlant, amely minden igényedet kielégíti! Az első pillanattól kezdve rabul ejt a nyugati fekvésű ablakok által árasztott ragyogó napsütés. A napfény szinte mindig bevilágít egy ablakon, így a lakás egész nap világos és energiával töltött.

Ez az 54 m2-es lakás 2 szobával tökéletes otthont kínál akár egy kisebb család számára is.

A szobákban hatalmas ablakok által mindig áradó természetes fény pedig igazán varázslatossá teszi. A hetedik emelet magasságában semmi sem árnyékolja be az ablakot, így mindig ragyogó napfény önti el a lakást. Ez a fantasztikus tulajdonság pedig mindkét szobában megtapasztalható.
De ami kiemelkedővé teszi az ingatlant, az a tavaly befejezett, teljes körű felújítás. Az 1980-ban épült lakás minden közművezetékét (elektromos vezetékek, víz csövek, gázcsövek) kicserélték, így további 40 évig nem lesz ezekkel gond. Nem csak gépészetileg, de a magasabb komfortérzetnek megfelelően is fel van újítva ez a lakás. A szobákban úsztatott, hangszigetelt melegpadló, a többi helyiségben kellemes tapintású padlólapok borítják a helyiségeket. A konyha, a fürdőszoba, a mellékhelyiség és a gardróbszoba sem lett kifelejtve a teljes körű felújításból. A gardróbszobában egy komplett gardróbszekrény rendszer van kiépítve.

A két hálószoba és egy tágas, 17 m2-es nappali egymás mellett található. mindegyik külön választható az előszobából.
Csábítsd el magadat ezzel a varázslatos lakással, amely már nem igényel további munkálatokat a beköltözés előtt! Az elmúlt években már megújultak a hőszigetelő típusú ablakok, amelyeket redőnnyel szereltek fel, így azokra sem kell már gondot fordítanod.
Amellett, hogy a lakás a hetedik emeleten található, a lift kényelmes és könnyű megközelítést biztosít. Ennek a magas elhelyezkedésnek számos előnye van: kevesebb zaj, por és rovar jut el a magasabban fekvő szintekre, mint az alattuk elhelyezkedő szinteken. Ebben a magasságban az ablakokat nem árnyékolják be a közeli épületek vagy fák lombkoronái, így a lakás mindig ragyogóan világos marad, még akkor is, ha a Nap nem süt be az ablakon. Az égboltról szórt fény mindig elegendő természetes megvilágítást biztosít a lakásnak.
A társasház már átesett minden panelprogramos felújításon, így a távfűtés egyedileg mérhetővé vált, a ház kívülről hőszigetelve van, az ablakok modern, hőszigetelőtípusúak.
Ezek az 54 m2-es, erkélyes egységek a panellakások ritka kincsei közé tartoznak, és bár nem a legnagyobb típus, mégis rendelkezik az összes hasznos helyiséggel, ami egy kényelmes lakásban szükséges.

Költségek
A lakás két viszonylag állandó költségtétele a közös költség és a Főtáv felé fizetendő díj. A közös költség 12.000 Ft, míg a távfűtés, amelybe bele tartozik a meleg víz ellátás is, 15.000 Ft havonta. A gáz havi átalánydíja 1.100 Ft. A többi közmű fogyasztás szerint fizetendő. A városrészen a T-com és a DIGI szolgáltat internetet.

Környezet, infrastruktúra
A lakás a XVIII. Kerületi Havanna lakótelepen fekszik. A környék infrastruktúrája fejlett; remek tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, és autóval is könnyen megközelíthető, a parkolás ingyenes, üzletekkel is jól ellátott. A hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején épült Havanna lakótelep presztízse jelentősen javult a kilencvenes években elindult fejlesztéseknek köszönhetően. A lakótelep az elmúlt 20-25 évben sokat változott. A lakótelepen több óvoda, bölcsőde, és iskola található, helyben vannak az orvosi rendelők, művelődési ház, szupermarketek, a Szent László római katolikus templom, és számos kis üzlet, a zöldségestől a dohányboltig, hétvégenként még termelői piac is nyílik a telepen. A sétányok új külsőt kaptak. A tízemeletes, liftes háztömbökön is több helyen már látszanak a felújítás eredményei. Több, mint 10 éve elkezdődött a panelprogram, az egyedi fűtési rendszer kialakítása és 2002-ben a közbiztonság javítására térfigyelő kamerarendszert telepítettek. Ennek köszönhetően a lakóközösség is színvonalasabbá, kulturáltabbá vált. A környezetnek és a vásárlási szokásoknak köszönhetően az itt található lakások általában könnyen, gyorsan értékesíthetőek, a befektetés gyors megtérülésére számíthat.

Az utcákban ingyenesen lehet parkolni, erre sok helyet alakítottak ki a házak között, de őrzött, zárt parkolóhelyek is találhatók a telepen, ahogy megvásárolható, bérelhető garázsok is.

A metróhoz a 136E jelzésű busszal lehet a leggyorsabban eljutni, de számos más tömegközlekedés áll rendelkezésre (V50, B36), illetve hipermarketek (Auchan, Tesco) közvetlen és ingyenes járatai is indulnak innen. Gépjárművel közlekedve az Üllői út, a Gyömrői út, a Nagykőrösi út, az M0-s autóút, és az M5-ös autópálya bevezetők képviselik a legfőbb útvonalakat.


Elhelyezkedés: 1181, Budapest, XVIII. Kerület (Havanna-lakótelep), Havanna utca, 7. emeleti

Környezet: lakótelepi

Közlekedés: B136


 • Alapterület 54 m²
 • Szobák száma 2
 • Szerkezet Panel (panelprogramos)
 • Állapot Felújított / Újszerű
 • Társasház állapota
 • Tájolás Ny-i
 • Lakások / házrészek száma 66
 • Társasház szintjei 11 emeletes
 • Közös költség (Vízdíj nélkül) 1 000 Ft / hónap
 • Fűtés költség (Átlag) 16 000 Ft / hónap
 • Építés éve 1980
 • Felújítás éve 2022
 • Szobák típusa Külön nyíló
 • Belmagasság 265 cm
 • Konyhák száma 1
 • Konyha típusa Ablakos konyha
 • WC-k száma 1
 • Fürdőszoba szám 1
 • Födém típusa Vasbeton
 • Fűtés típusa Házközponti fűtés egyedi mérőórákkal
 • Nyílászárók típusa Műanyag
 • Nyílászárók állapota

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk