Két lakásprojektjénél felfüggesztette az értékesítést a Cordia

Két lakásprojektjénél felfüggesztette az értékesítést a Cordia

Két projektjében is elhalasztja az értékesítést a főváros egyik legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia - írja a Világgazdaság.

A fejlesztők a jelenlegi piacon a munkaerőhiány és az építőanyagok hiánya mellett olyan problémákkal is szembesülnek, mint a kedvezményes lakásáfa körüli bizonytalanság. Mivel még mindig nem derült ki, hogy 2019 után meghosszabbítják-e a kedvezményt, a beruházók próbálják a határidő előtt befejezni a már elkezdett projektjeiket, a kapacitáshiány miatt azonban ez várhatóan nem mindenkinek sikerül.

Felfüggesztette az értékesítést két projektjében a Cordia. A jelenleg mintegy 2000 lakást építő cég a Grand'Or és a Centropolitan nevű belvárosi projektjeiben halasztotta el az értékesítést. A projektek átütemezéséről még az előszerződések megkötése előtt döntés született, a regisztrációs szerződéssel rendelkező ügyfeleket a napokban értesíti a cég - mondta el Földi Tibor, a Cordia Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: Világgazdaság és PortfólióTovábbi ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ahol találkozhat velünk