Imádják a fiatalok a bulinegyed lakásait

Imádják a fiatalok a bulinegyed lakásait

A huszonévesek számára a belvárosi kerületek zsongása varázslatos vonzerővel bír. Nem is csoda, hogy aki közülük megengedheti magának, az többnyire a bulinegyedben keres lakást. Ott ugyanis minden olyan dolgot megtalál, amelyre egy igényes fiatal manapság vágyik.

Minden Budapestre vágyó vidéki fiatal fejében megfordul, hogy milyen jó is lenne egyszer a VII. kerület méltán népszerű utcáinak egyikében lakni. Nem is véletlen, a környék ugyanis az elmúlt évtizedben ugrásszerű fejlődésen esett át. Ezért is figyelhető meg, hogy az ifjabbak valósággal tolonganak a kiadó vagy eladó ingatlanok iránt.

Minden egy helyen

A VII. kerület, közkedvelt nevén Erzsébetváros népszerűsége abban rejlik, hogy a Király utca és a Rákóczi út szorításában gyakorlatilag minden megtalálható. A legforgalmasabb villamos- és metróvonalak a környéken futnak, ráadásul számos felsőoktatási intézmény is percek alatt elérhető. Ami pedig ennél is fontosabb: a kerületben egymást követik a változatos szórakozó helyek, és más egyéb kikapcsolódási lehetőségek, amelyek mágnesként vonzzák a fiatalokat. Érdekesség, hogy velük ellentétben az idősebb korosztály inkább távolodik a belvárostól.

Egyszerű, de nagyszerű

Ki gondolná, hogy a nyüzsis Nagykörúton is találni olyan ingatlant, amely kis túlzással a vidék nyugalmát árasztja? Pedig az alábbi földszinti, egyben mégis csöndes lakás mindezt remekül példázza. Mindez frekventált helyen, a bulinegyed kellős közepén, a Kazinczy utcában található. Noha első hallásra a 35 négyzetméter kevésnek tűnhet, de a huszonéveseket ez egyáltalán nem tántorítja el. Pláne, hogy a lakás egy 8 négyzetméteres galériával is kiegészül, így több fő is kényelmesen, minden gond nélkül elfér egymás mellett. Az ingatlan azért is vonzó, mivel lakberendező segítette a bebútorozását, ez pedig garancia arra, hogy az új lakó minden tekintetben jól érezze magát. A lakást öt éve teljesen felújították, a villanyvezetékektől a fürdőszobán át, egészen a konyháig. A beköltözni vágyóknak így mindösszesen csak egy dolguk van: hozzák magukkal a telepakolt bőröndjeiket!

A Balla Ingatlan ügyvezetője, Balla Ákos ajánlja:
Alapvetően két csoportot céloz meg az ingatlan. Egyrészt tökéletes kiadásra, például azoknak a külföldről érkező turistáknak, akik néhány nap erejéig belevetnék magukat a belváros sűrűjébe. Emellett természetesen a nyüzsgést kedvelő fiatalok számára kis kiváló opciót nyújt, hiszen gyakorlatilag az ajtóból kilépve egyből a budapesti zsongásban találhatják magukat.További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ahol találkozhat velünk