Imádják a fiatalok a bulinegyed lakásait

Imádják a fiatalok a bulinegyed lakásait

A huszonévesek számára a belvárosi kerületek zsongása varázslatos vonzerővel bír. Nem is csoda, hogy aki közülük megengedheti magának, az többnyire a bulinegyedben keres lakást. Ott ugyanis minden olyan dolgot megtalál, amelyre egy igényes fiatal manapság vágyik.

Minden Budapestre vágyó vidéki fiatal fejében megfordul, hogy milyen jó is lenne egyszer a VII. kerület méltán népszerű utcáinak egyikében lakni. Nem is véletlen, a környék ugyanis az elmúlt évtizedben ugrásszerű fejlődésen esett át. Ezért is figyelhető meg, hogy az ifjabbak valósággal tolonganak a kiadó vagy eladó ingatlanok iránt.

Minden egy helyen

A VII. kerület, közkedvelt nevén Erzsébetváros népszerűsége abban rejlik, hogy a Király utca és a Rákóczi út szorításában gyakorlatilag minden megtalálható. A legforgalmasabb villamos- és metróvonalak a környéken futnak, ráadásul számos felsőoktatási intézmény is percek alatt elérhető. Ami pedig ennél is fontosabb: a kerületben egymást követik a változatos szórakozó helyek, és más egyéb kikapcsolódási lehetőségek, amelyek mágnesként vonzzák a fiatalokat. Érdekesség, hogy velük ellentétben az idősebb korosztály inkább távolodik a belvárostól.

Egyszerű, de nagyszerű

Ki gondolná, hogy a nyüzsis Nagykörúton is találni olyan ingatlant, amely kis túlzással a vidék nyugalmát árasztja? Pedig az alábbi földszinti, egyben mégis csöndes lakás mindezt remekül példázza. Mindez frekventált helyen, a bulinegyed kellős közepén, a Kazinczy utcában található. Noha első hallásra a 35 négyzetméter kevésnek tűnhet, de a huszonéveseket ez egyáltalán nem tántorítja el. Pláne, hogy a lakás egy 8 négyzetméteres galériával is kiegészül, így több fő is kényelmesen, minden gond nélkül elfér egymás mellett. Az ingatlan azért is vonzó, mivel lakberendező segítette a bebútorozását, ez pedig garancia arra, hogy az új lakó minden tekintetben jól érezze magát. A lakást öt éve teljesen felújították, a villanyvezetékektől a fürdőszobán át, egészen a konyháig. A beköltözni vágyóknak így mindösszesen csak egy dolguk van: hozzák magukkal a telepakolt bőröndjeiket!

A Balla Ingatlan ügyvezetője, Balla Ákos ajánlja:
Alapvetően két csoportot céloz meg az ingatlan. Egyrészt tökéletes kiadásra, például azoknak a külföldről érkező turistáknak, akik néhány nap erejéig belevetnék magukat a belváros sűrűjébe. Emellett természetesen a nyüzsgést kedvelő fiatalok számára kis kiváló opciót nyújt, hiszen gyakorlatilag az ajtóból kilépve egyből a budapesti zsongásban találhatják magukat.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk