Egyiptomba vágynak idén nyáron a magyarok

Egyiptomba vágynak idén nyáron a magyarok

A Balla Utazás a turizmus terén is népszerű piaci szereplő, mert itt mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb pihenési lehetőséget, nyaralást, vagy városlátogatást az utazási iroda több ezer ajánlata között. A választásban a Balla Utazás tanácsadó munkatársai szakszerű segítséget nyújtanak.

Horvátországgal, Olaszországgal és Spanyolországgal szemben az idei nyaralószezonban Egyiptom az igazi sláger - tapasztalják a Balla Utazás turisztikai szakértői. Az észak-afrikai országban helyreállt a béke, és már két éve újra turistaparadicsommá vált.

Lenyomja Európát

Egyiptomban a városokban és a reptereken is fokozott biztonsági ellenőrzéseket végeznek, így egyáltalán nincs mitől tartani. A Balla Utazás irodáiban azt látják, hogy egész évben vonzó célpont a pihenni vágyók körében. Nem is csoda, hiszen ár-érték arányban Egyiptom kiváló választás: ugyanazért a pénzért több szolgáltatást kapunk, ráadásul az ellátás is jobb, mint bármely európai üdülőparadicsomban. Nyáron garantált a meleg, akár 40 fokot is lehet. A téli hónapokban is kellemes időre számíthatunk, ekkor érdemes igazán felfedezni Egyiptom szépségeit.

Búvárkodás vagy piramisok?

A turisták többsége elsősorban Hurghadát és Sharm El-Sheikh-et választja. A szállodák többsége a tengerparton található, amelyek kiválóan felszereltek. Minden igényt kielégítő all inclusive ellátást nyújtanak, azaz bármikor kedvünkre ehetünk és ihatunk az éttermekben és a bárokban. Családok is szívesen utaznak, hiszen számtalan szórakozási lehetőség és program várja a gyerekeket. A búvárok számára a Vörös-tenger igazi paradicsom, a korallzátonyok körül hemzsegnek a színpompás halak. Akik azonban inkább aktívabb kikapcsolódásra vágynának, azok fakultatív program keretében tevegelhetnek a sivatagban, felfedezhetik az ősi piramisokat Kairóban, bejárhatják Luxor-t vagy akár egy hajókiránduláson is részt vehetnek a Níluson - ajánlja a Balla Utazás ügyvezetője, Balla Ákos.

Kerüljük a csapvizet!

A Balla Utazás szakértői mindenkinek azt tanácsolják, hogy biztosítás nélkül ne induljon útnak. A csapvízből tilos inni, mert könnyen elkaphatjuk a Fáraók Átkának nevezett hasmenéses vírust. Fontos, hogy a nagy melegben lehetőleg maradjunk árnyékban, és ügyeljünk a folyadékpótlásra is.

http://www.borsonline.hu/pr-cikkek/egyiptomba-vagynak-iden-nyaron-a-magyarok-x/155751További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ahol találkozhat velünk