Budapest XVII. Kerület, Battonya utca

Terület2257 m²

Irányár

28 800 000 Ft

Eladó Telek

XVII. Kerület, Battonya utca, 2257 m²-es, telek

Építési telek eladó Rákoscsabán, a Battonya utcában. A Rákos-patak irányára merőleges 2257 nm-es telek összközműves, ősfás, gondozott, utcafrontja 16 méter. A telek első negyedében álló kis téglaház bontandó.
Övezeti besorolása L4-XVII-07, a helyi építési szabályzat alapján a felszín feletti beépíthetősége 25%-os, felszín alatti 35%. Az intenzív kertvárosias lakóterületben lakóépület, szálláshely-szolgáltató épület, közintézmény- illetve irodaépület, de sportépítmény vagy kiskereskedelmi épület is elhelyezhető.
A környék családi házas, rendezett, jól megközelíthető: az M0-s autóút 5 percre, s az Örs vezér terére tartó autóbusz megállója is ugyanekkora sétányira érhető el.

Hívjon, hogy módja legyen bejárni a teljes területet, a nagy lombkoronájú fáknak köszönhetően az utcáról nem sok látszik a hatalmas telekből. Csapjon le rá minél előbb, ma még eladó!

Elhelyezkedés: 1171, Budapest, XVII. Kerület (Rákoscsaba), Battonya utca

Környezet: kertvárosi, családi házas, jó levegőjű

Közlekedés: M0-s 5 percre; Busz: 169E Rákoskeresztúr városközpontban átszállási lehetőségek Rákoscsaba vasútállomás 10 percre


  • Telekterület 2257 m²
  • Utcafronti szélesség 16 m
  • Közművek víz, villany, gáz, csatorna

Szeretne többet megtudni?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk