Világújdonság az ingatlanpiacon

Világújdonság az ingatlanpiacon

A világ legnagyobb internetes közösségi oldalát sokan használják baráti kapcsolattartásra, fényképek megosztására, gondolatok közzétételére, vagy internetes tartalmak népszerűsítésére. De csak ennyire képesek a közösségi oldalak valójában, vagy akár az internetes kereskedelem, és a XXI. századi értékesítés eszköze is lehet ez egyben?

A Balla Ingatlaniroda világújdonságnak számító webes fejlesztése megmutatja, hogy minden belefér egy úgynevezett web2-es oldalba, amit egy hagyományos („web1”) internetes oldal tud, sőt ez számos olyan lehetőséget is biztosít, mely az informatika mellett megreformálhat egyéb piacokat is, mint például az ingatlanpiacot. A Balla Ingatlaniroda facebook-os internetes oldala - mely a https://apps.facebook.com/ingatlanok/ címen érhető el – online frissítéssel tartalmazza a teljes ingatlankínálatát fényképekkel, adatlapokkal, mely a hagyományosnál sokkal interaktívabb módon kezelhető, megosztható, ajánlható.

Amikor ebbe a fejlesztésbe belekezdtünk, magam sem gondoltam, hogy a facebook ilyen sok üzleti lehetőséget rejt - tudtuk meg Balla Ákostól, a Balla Ingatlanirodák tulajdonos ügyvezetőjétől. Az kétségtelen, hogy az úgynevezett Y és Z generációk képviselői ma már előbb nézik meg a közösségi oldaluk felületét, mint az email fiókjukat, a papír alapú hagyományos levelezést pedig már nem is alkalmazzák, mely tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni ha őket tekintjük potenciális vásárlóknak. Az Y generáció pedig ma meghatározó az ingatlanpiacon, hiszen ez a korosztály az, akinek a gazdasági válság ellenére lépnie kell az első saját otthon vásárlásának irányába, vagy már kinőve az első kis lakást egy-két gyermekkel családi fészket kell hogy vegyen. Az ingatlanpiaci marketing az elmúlt évtizedben lényegesen átalakult, a nyomtatott ingatlan újságok szinte megszűntek, és ma már kérdéses hogy a fejlődés megáll – vagy legalább hosszasan megpihen – az internetes reklámnál, vagy ezen is hamar túllép. A Balla Ingatlanirodák facebook-os ingatlan fejlesztése erre mutat egy újszerű lehetőséget, mely a Wallon Consulting Hong Kongi fejlesztő cég közreműködésével valósult meg, a hazai piacon még nem ismert technológiák alkalmazásával.

Amennyiben ajánlja (like, share, megosztás) a Balla Ingatlaniroda új facebook oldalát ismerőseinek, akkor egy sorsoláson vesz részt, melyen egy 2 személyre szóló félpanziós wellness hétvégét sorsolunk ki a Hotel Residence **** Balaton - Siófok és Hotel Residence **** Ózon - Mátraháza szállodák felajánlásából!
Sorsolás 2012. június 29.-én, a nyertes nevét a facebook oldalon tesszük közzé.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk