Ritkábban jár a 3-as metró

Ritkábban jár a 3-as metró

Egy hajszálrepedés miatt 5 kilométer per órás sebességkorlátozás van a Corvin-negyed és a Klinikák között. A torlódás elkerülése érdekében két vonatot kivett a forgalomból a BKK. Így viszont most többet kell várakozniuk az utasoknak – olvasható a BKK közleményében.

Csütörtök hajnalban észlelték a szakemberek, hogy a Corvin-negyed és a Klinikák között az egyik sínszálban repedés keletkezett. Emiatt azonnal 5 km/órás sebességkorlátozás elrendelését kérték a problémás szakaszon.

A korlátozás miatt azonban az M3-as metró szerelvényei összetorlódtak. Azért, hogy az alagútban ne kelljen várakozni, végül két vonatot kiállított a forgalomból a BKV. Az intézkedés hátulütője, hogy a metrószerelvények követési ideje kismértékben megnövekedett. Így a szokottnál nagyobb tumultusra számíthatnak az utasok a csúcsidőszakban.

A szakemberek a műszaki hibát egyelőre csak ideiglenesen tudták orvosolni. A végleges javításra csütörtökről péntekre virradó éjjel az éjszakai üzemszünetben kerül sor. Így az M3-as metró szerelvényei pénteken már ismét a megszokott rend szerint közlekednek.

A kellemetlenségek miatt a BKV és a BKK az utasok megértését és türelmét kérte.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk