Ősztől már költözhetnek az első lakók a Tópark lakásaiba

Ősztől már költözhetnek az első lakók a Tópark lakásaiba

Megkapta a használatbavételi engedélyt a Tópark első lakóépülete (J1 épület), így ősszel már beköltözhetnek a lakók új otthonukba.

Elindult a Tópark első lakóépületének (J1 épület) műszaki átadása, így ősszel már birtokba is vehetik a lakók új otthonaikat. A többi épület használatbavételi engedélyezési eljárása is már zajlik - ezzel az év végére az első ütemben elkészülő összesen 243 lakásba beköltözhetnek a vásárlók.
Mint ismeretes a Tópark egy olyan - még Európában is egyedülálló - komplex városnegyed, amelyben valamennyi városi funkció életre kel: lakások, innovatív irodák, konferenciaközpont, üzletek, éttermek kávézók és különféle szolgáltató egységek.

A Tópark lakáskoncepció a minél hangulatosabb és természetközelibb lakóhely kialakítását fogalmazza meg. Tóra néző, különleges belső kertre tájolt vagy éppen belvárosi hangulatot idéző otthonok különböző életteret teremtve sokféle vásárlói igényre kínálnak alternatívát. Mindemellett a mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek, a háromrétegű nyílászáróknak és a zöldtetőnek köszönhetően az átlagosnál jóval magasabb műszaki színvonalúak.

Ma már fontos vásárlói szempont a rendezett közvetlen környezeten túl, a különböző pihenési és sportolási lehetősége megléte is. A Tópark városnegyed erre is kínál alternatívákat: egyedi hangulatú belső passzázsa, és a hatalmas zöld környezet mellett a törökbálinti tó melletti sétány nem csak egyedi látvány, hanem kialakítása miatt kifejezetten alkalmas hosszabb sétákra, biciklizésre, futásra. A gyerekek számára pedig egy magas minőségű és színvonalú (EIBE) játszótér szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást.
A városnegyed kiváló és gyors megközelíthetőségét a több irányból is kiépített úthálózat garantálja.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk