Óriási lehetőséget biztosít a falusi csok

Óriási lehetőséget biztosít a falusi csok

Nyolc éve nem épült annyi lakás Magyarországon, mint 2018-ban. Az ingatlanpiac további növekedésének újabb löketet adhat a júliustól induló családtámogatási támogatás. A Magyarország élőben vendége Balla Ákos, a Balla Ingatlan tulajdonosa volt.

Balla Ákos szerint nehéz megjósolni, hogy hol van az a lélektani határ, ahol megállhat az ingatlanpiaci drágulás, hiszen most újabb kedvező kormányzati bejelentés történt a családvédelmi akcióterv révén. „Egyrészt az összegekkel, másrészt pedig az irányokkal segít” – jegyezte meg. Az új irányok kapcsán a használt lakásokat emelte ki a szakértő, hiszen korábban a hitelösszegek csak az új lakásokra vonatkoztak, továbbá a falusi csokot.

„Az ingatlanpiacnak mindenféleképpen jót tesznek, ezek ugye hitelkönnyítések, hitelelengedések, amik ugye több lépcsőben, több gyermekre vonatkozóan nagyon komoly segítséget jelenthetnek a családoknak.”

A vidék helyzet évek óta nem jó, sőt, az árak nagyon alacsonyak, és eddig nem is volt erre hatékony megoldás, jegyezte meg Balla Ákos hozzátéve: ehhez képest egy óriási lehetőséget biztosít a falusi csok. „Ez egy nagyon komoly tényező lesz a következő időszakban vidéken” emelte ki. Megjegyezte, szerinte ez inkább az ottmaradást fogja megalapozni, hogy valaki ne akarjon mindenképp nagyvárosba költözni.

A beszélgetés ide kattintva tekinthető meg:

https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/oriasi-lehetoseget-biztosit-a-falusi-csok-2477439További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink, kiváló ingatlan szakjogász irodánk, hitelügyintéző csoportunk, és energetikai tanúsítvány készítésével foglalkozó mérnökcsapatunk garantáltan minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben segítségére tud lenni.

Eladnám az ingatlanomat

Ahol találkozhat velünk