Miért válassza a XV. kerületet otthonának?

Miért válassza a XV. kerületet otthonának?

Mert nagyon kedvező áron költözhet olyan társasházi lakásba vagy családi házba, ami a belvároshoz közel van, mégis zöldövezetben, csupán néhány percre a zuglói Rákos pataktól, plázával, mozival, de mégsem az agglomerációban, ahonnan költséges bejárni a városba dolgozni.

Az újpalotai panellakások ára más kerületek panellakásaihoz képest is vonzó, azonban minőségben nem marad el a többiekétől, és a 173-as busz az egyik legjobb és leggyorsabb, a teljes belvároson és a budai oldalon is átívelő közlekedést biztosít.

Családosoknak több színvonalas óvodából és iskolából van lehetőségük választani, a nagyobb gyerekek pedig gyorsan beérnek reggel a belvárosi középiskolákba, és nem kell idejüket hosszas utazással tölteni.

Fiataloknak, összeköltözőknek, egyetemistáknak nagyszerű kezdő lakás lehet egy 1,5-2 szobás ingatlan, mert ezen az áron csupán kisebb ingatlant tudnak frekventáltabb helyen venni, ami a tanuló diákok életviteléhez nem ideális; a 2,5-3 szobás lakások esetén a fenntartási költség pedig csak kis mértékben emelkedik.

A családi házas Pestújhelyen szinte a vidék nyugalmát lehet élvezni, kisebb és nagyobb telken elhelyezkedő önálló-illetve ikerházakból lehet válogatni Zuglónál jelentősen olcsóbban. Itt megoldott az autóbeállás, saját kertjében pihenhet, és mindez elérhető áron.

A XV. kerület egy jó, és ár-érték arányban nagyon kedvező választás, érdemes megnézni az itteni ingatlanokat!



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk