Egyiptomba vágynak idén nyáron a magyarok

Egyiptomba vágynak idén nyáron a magyarok

A Balla Utazás a turizmus terén is népszerű piaci szereplő, mert itt mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb pihenési lehetőséget, nyaralást, vagy városlátogatást az utazási iroda több ezer ajánlata között. A választásban a Balla Utazás tanácsadó munkatársai szakszerű segítséget nyújtanak.

Horvátországgal, Olaszországgal és Spanyolországgal szemben az idei nyaralószezonban Egyiptom az igazi sláger - tapasztalják a Balla Utazás turisztikai szakértői. Az észak-afrikai országban helyreállt a béke, és már két éve újra turistaparadicsommá vált.

Lenyomja Európát

Egyiptomban a városokban és a reptereken is fokozott biztonsági ellenőrzéseket végeznek, így egyáltalán nincs mitől tartani. A Balla Utazás irodáiban azt látják, hogy egész évben vonzó célpont a pihenni vágyók körében. Nem is csoda, hiszen ár-érték arányban Egyiptom kiváló választás: ugyanazért a pénzért több szolgáltatást kapunk, ráadásul az ellátás is jobb, mint bármely európai üdülőparadicsomban. Nyáron garantált a meleg, akár 40 fokot is lehet. A téli hónapokban is kellemes időre számíthatunk, ekkor érdemes igazán felfedezni Egyiptom szépségeit.

Búvárkodás vagy piramisok?

A turisták többsége elsősorban Hurghadát és Sharm El-Sheikh-et választja. A szállodák többsége a tengerparton található, amelyek kiválóan felszereltek. Minden igényt kielégítő all inclusive ellátást nyújtanak, azaz bármikor kedvünkre ehetünk és ihatunk az éttermekben és a bárokban. Családok is szívesen utaznak, hiszen számtalan szórakozási lehetőség és program várja a gyerekeket. A búvárok számára a Vörös-tenger igazi paradicsom, a korallzátonyok körül hemzsegnek a színpompás halak. Akik azonban inkább aktívabb kikapcsolódásra vágynának, azok fakultatív program keretében tevegelhetnek a sivatagban, felfedezhetik az ősi piramisokat Kairóban, bejárhatják Luxor-t vagy akár egy hajókiránduláson is részt vehetnek a Níluson - ajánlja a Balla Utazás ügyvezetője, Balla Ákos.

Kerüljük a csapvizet!

A Balla Utazás szakértői mindenkinek azt tanácsolják, hogy biztosítás nélkül ne induljon útnak. A csapvízből tilos inni, mert könnyen elkaphatjuk a Fáraók Átkának nevezett hasmenéses vírust. Fontos, hogy a nagy melegben lehetőleg maradjunk árnyékban, és ügyeljünk a folyadékpótlásra is.

http://www.borsonline.hu/pr-cikkek/egyiptomba-vagynak-iden-nyaron-a-magyarok-x/155751



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk