Két lakásprojektjénél felfüggesztette az értékesítést a Cordia

Két lakásprojektjénél felfüggesztette az értékesítést a Cordia

Két projektjében is elhalasztja az értékesítést a főváros egyik legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia - írja a Világgazdaság.

A fejlesztők a jelenlegi piacon a munkaerőhiány és az építőanyagok hiánya mellett olyan problémákkal is szembesülnek, mint a kedvezményes lakásáfa körüli bizonytalanság. Mivel még mindig nem derült ki, hogy 2019 után meghosszabbítják-e a kedvezményt, a beruházók próbálják a határidő előtt befejezni a már elkezdett projektjeiket, a kapacitáshiány miatt azonban ez várhatóan nem mindenkinek sikerül.

Felfüggesztette az értékesítést két projektjében a Cordia. A jelenleg mintegy 2000 lakást építő cég a Grand'Or és a Centropolitan nevű belvárosi projektjeiben halasztotta el az értékesítést. A projektek átütemezéséről még az előszerződések megkötése előtt döntés született, a regisztrációs szerződéssel rendelkező ügyfeleket a napokban értesíti a cég - mondta el Földi Tibor, a Cordia Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: Világgazdaság és Portfólió



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk