Így lehet kevés pénzből nagyot alkotni 26 négyzetméteren

Így lehet kevés pénzből nagyot alkotni 26 négyzetméteren

Mert kis terekben is lehet jól élni. Nagyon is!

Ahogyan mondani szokták, a kis lakásoknak is van varázsa. A praktikus elrendezés és a tökéletes harmónia mintapéldánya lehetne a svédországi 26 négyzetméteres lakás. A kis alapterületet olyan profizmussal alakították ki, hogy minden funkciónak megfelel, és minden igényt kielégít.

A világos bútorok és falak tökéletes skandináv hangulatot sugároznak. A padlót parketta borítja, amit felcsiszoltak és újralakkoztak. A beépített szekrény okos megoldás egy kis lakásban, így az is helyet kapott, míg a konyhába méretre vágott egyedi bútordarab került.

Az egy légterű helyiségben jól elkülönülnek a különböző funkciójú terek. A  konyhában lévő szűk hely miatt a nappaliba került az étkező, tökéletes harmóniába kerülve azzal.  Az étkezőasztal falra szerelt elemekből áll, összecsukható, így nagyszerű helytakarékos megoldás.

Az erkélyajtó és a nagy ablak fényárban úsztatja a lakást és egyben tágítja a teret. Ha kilépünk a balkonra, akkor pedig túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez a lakás legbájosabb része, ami nem csak a pihenés elragadó helyszíne, de a balkonkertészet fellegvára is lehet.

Az egyszerű bútorok és kiegészítők, a minimalista dekorációk ellenére is egy végtelenül kedves, élhető otthon. Ahová jó hazatérni.

Most pedig beszéljenek a fotók!

Forrás/ Stevenwordhair



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk