Üvegház is tartozik a 30 négyzetméteres miniházhoz

Üvegház is tartozik a 30 négyzetméteres miniházhoz

Egyre nehezebb kitűnni a tömegből a miniházak piacán, de nem lehetetlen.

Napjaink egyik legnépszerűbb ingatlantrendje a miniházak építése, az éljünk kicsiben mozgalom pedig egyre nagyobb teret hódít világszerte, amire számos példát láthattunk is a közelmúltban.

Bár nehéz kitűnni a tömegből, az Elsa névre hallgató otthon megálmodóinak sikerült maradandót alkotniuk. A mozgó ház különlegessége egy hozzá rögzített üvegház és a takaros veranda – írja a Tree Hugger.

Fotó: Olive Nest Tiny Homes A harminc négyzetméteres amerikai házban fürdőszoba, hálófülke, konyha, étkező pult, de még egy miniatűr nappali is megtalálható.

A konyhát gáztűzhellyel és sütővel, valamint rozsdamentes acélból készült mosdókagylóval és kvarcpultokkal szerelték fel. Az étkezőpult mozgatható, vagyis a vendégek számától függően alakíthatjuk át a helységet.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk