Vonzzák a magyarokat a lenyűgöző görög szigetek

Vonzzák a magyarokat a lenyűgöző görög szigetek

Görögország idén nyáron is az egyik legfelkapottabb utazási célpont a magyar turisták körében – tapasztalják a Balla Utazás turisztikai szakértői.

A mediterrán ország kiváló lehetőséget nyújt mindazoknak, akik a tengerparti pihenést ötvözni szeretnék a ókori Görögország történelmének a felfedezésével.

Elbűvölő szigetvilág

A görögök csodálatos földrajzi adottságokkal, és nem kevesebb mint 1300 szigettel rendelkeznek. A Balla Utazás irodáinak a munkatársai szerint ennek is köszönhető, hogy a magyarok előszeretettel utaznak az olyan népszerű szigetekre, mint Kréta, Rodosz, Korfu vagy éppen az álomvilágba illő Santorini és Zakynthos. Nem is csoda, hiszen a lagúnák és a mesebeli kék víz mágnesként hívogatják fürdőzésre az odalátogatókat. Érdemes ezen felül hajókázni és nagyokat túrázni is a szigeteken - mondja a Balla Utazás ügyvezetője, Balla Ákos.

Elbűvölő történelem

Akik a fürdőzésen túl az ókori Görögország felfedezését is célul tűzik ki a nyaralásuk során, azoknak érdemes az ország középső területein szállást foglalniuk. Innen ugyanis könnyen elérhető Zeusz és az Istenek városa, Athén, amely maga a történelem. A főváros kötelező látnivalója többek között az Akropolisz hegycsúcs tetején található Parthenon templom, amelyet Pallasz Athéné istennőnek állítottak, és az ókori világ egyik legismertebb épülete. Érdemes emellett felkeresni az óriás sziklaoszlopokra épített kolostorokat, a Meteorákat és az olimpiai játékok bölcsőjét, Olympiát is. Emellett számtalan fakultatív programlehetőség hívogatja a turistákat, a választásban pedig a Balla Utazás munkatársai mindenkinek örömmel segítenek.

Sokan mennek apartmanba

A görög szigetek valamelyikén nyaralni tervezőknek érdemes repülővel utazniuk. Görögország azonban autóval is megközelíthető, az utazási irodák pedig rendszeresen indítanak buszjáratokat is. A nyaralók többsége általában apartmanokban száll meg, és az önellátást választja, de a komolyabb szállodákban természetesen lehetőség nyílik félpanziós vagy all inclusive ellátás igénylésére is. Érdemes a gasztronómiát is felfedezni: egy hagyományos görög gyrost tzatzikivel vétek kihagyni. A nyugodt pihenés érdekében azonban a Balla Utazás szakértői mindenkinek azt tanácsolják, hogy indulás előtt kössenek biztosítást.

Krétai csodái

Görögország legnagyobb szigete valóságos turistaparadicsom. A háromcsillagos Palm Bay Hotel családias hangulatú, krétai stílusú szálloda, házias ízekkel várja a vendégeit. Buja kerttel, saját medencével és színes virágokkal rendelkezik, alig néhány percre a tengerparttól.

És mit ajánl a Balla Utazás?

Szálloda neve: Kréta, Palm Bay Hotel***
Ellátás: félpanzió
Utazás időpontja: augusztus 28-tól szeptember 4-ig
Részvételi díj: 118.800 forint/főtől
További információ: www.ballautazas.hu



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk